szkoda, ale wszystko przed nią
Trójkowa Foralista Przebojów #8
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
-
lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Re: Trójkowa Foralista Przebojów #8
Nie, dobija mnie muzyka tej kobiety, lub raczej jej zespoługioconda2 pisze: pt lip 31, 2020 10:06 pm Dobija Cię kobieta, która zrobiła coś dla faceta, masz rację, nie ma to jak feminizm, bo on i tak tego nie doceni![]()
A więc Bon Jovi wraca na szczyt. Wyniki są bardzo obiecujące. Dziękuję VILKIemu za policzenie głosów, wszystkim uczestnikom za zabawę i udział w głosowaniu i mam nadzieję do przeczytania przy okazji 9. notowania za tydzień.
-
gioconda2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986
A Kacperku, a ja czytam, że Zieloni wracają do Ekstraklasy, przez TFP zupełnie zapomniałam o tym meczu, a jednak derby będąkacper94 pisze: pt lip 31, 2020 10:12 pm A więc Bon Jovi wraca na szczyt. Wyniki są bardzo obiecujące. Dziękuję VILKIemu za policzenie głosów, wszystkim uczestnikom za zabawę i udział w głosowaniu i mam nadzieję do przeczytania przy okazji 9. notowania za tydzień.
-
gioconda2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986
Dziękuję za miłe, wspólne spędzenie czasu w tle miłych wydarzeń sportowych, za tydzień Maria jeszcze będzie, a potem, to chyba pora na wakacje 
Też uważam, że znakomity, chociaż wolę Syzyfa, który niestety się nie przebił.miszony pisze: pt lip 31, 2020 10:09 pm Znakomity kawałek. Dzięki kajman, że wpadłeś na pomysł aby ją dodać do zestawu.