Na szczęście dzisiaj przy kompie i ze stabilnym internetem
 Więc z chęcią pośledzę wyniki yyy… listy, a przy okazji słucham własnego topu, z którym szło mi jak po grudzie, czyli topu Pain of Salvation. Oczywiście mojego. 32 utwory, 3,5-godzinny maraton. Dla żądnych wiedzy: który album tego hard-rockowego zespołu jest najsilniej reprezentowany, a który wygra?
 Więc z chęcią pośledzę wyniki yyy… listy, a przy okazji słucham własnego topu, z którym szło mi jak po grudzie, czyli topu Pain of Salvation. Oczywiście mojego. 32 utwory, 3,5-godzinny maraton. Dla żądnych wiedzy: który album tego hard-rockowego zespołu jest najsilniej reprezentowany, a który wygra?  Wyniki ukażą się może za dwie godziny na mycharts.
 Wyniki ukażą się może za dwie godziny na mycharts.  Utwory wstawię jutro tamże.
 Utwory wstawię jutro tamże. Jak być może wiadomo, wróciłem - na razie bardzo szczątkowo - do słuchania Trójki. Niestety pan Kuba nadal na urlopie chyba. Nie umiem - a szkoda - odróżnić głosu Wyżgi od głosu pana Kuby, ale chyba był ten pierwszy.
 Dzisiaj w Radiu Poznań transmisja meczu barażowego Warty z Radomiakiem, tak więc Lista tam ruszy z opóźnieniem. Tym samym więc, dzisiaj jestem tutaj od początku
 Dzisiaj w Radiu Poznań transmisja meczu barażowego Warty z Radomiakiem, tak więc Lista tam ruszy z opóźnieniem. Tym samym więc, dzisiaj jestem tutaj od początku