Nie miałam szczęscia słyszeć tej historii.
Co do tego nie mam żadnych wątpliwościkajman pisze: Oj wygląda na to, że będzie to SuperZlot

Grzesiu, sądzę, że chodzi tu jednak o analogię do sytuacji sprzed zlotu nr 3 (pamietasz co wtedy napisałeś?)grzesost pisze:Dzięki Ku3_o, że się szysz że mnie nie będzieku3a pisze:a wiec... jest szansa!
Dzięki. No to ewidentnie tendencja rosnąca. (Widać zlotowicze mają dobre wspomnieniaRobinson pisze:Na pierwszym chyba 5, a na drugim i trzecim po kilkanaście osób.abd3mz pisze:Nie chciałbym wyjść na natręta, ale można wiedzieć ile było osób na poprzednich zlotach ? Jeśli nie to napisz (ku3a - chyba ty byłeś/jesteś organizatorem ?), że to tajemnica.
To ja uzupełnię jako jeden z pominiętych przez Bobby'egobobby-x pisze: Na trzecim zlocie - nie pamiętam 12? (nie licząc pobytu Kiefera ? w samym studio)
Jacek, Ku3a, Martyrka, Szakal, Kajman, Tadzio, Marcin, Grzesost z narzeczoną, sorki jeszcze dwóch forowiczów ale zapomniałem Wasze nicki, Bobby, w studio jeszcze chyba Kiefer ? Tendencja rosnąco-opadająca, na trzecim zlocie chyba jednak było ciutkę mniej osób.