gdyby potrzebował pomocy da znać
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Żadnych luzerów, jak się nie załapie do grupy nowości to można zgłosić drugi raz tylko taki sposób. A 11 czy 12 to wątpię, żeby karierę zrobiło.
Absolutnie żadnego drugiego zgłaszania!
A ja byłbym za, pod warunkiem, że nie mniej niż po iluś tam tygodniach przerwy. I może być zgłoszony tylko przez inną osobę.
Znowu chcesz coś komuś zabierać. Jak zechce to sam odda. I w żadnym wypadku nie porównywać tych podsumowań z poprzednimi. Szczególnie tego, które ja prowadziłem.
Nie wiem, czy w ogóle będzie mi się w to chce bawić.
Czyli mamy dylemat, który może jutro zaczniemy rozstrzygać? Albo opcja z lucky looserem, albo zgłoszenie utworu po jakimś czasie. Tylko znowu trzeba będzie pilnować, czy nie zgłasza ta sama osoba?
Znowu się czepiasz?
Zatem niczego nikomu nie zabieram!
A dlaczego nie?
No przecież napisałem, że oceny zostawiamy dla statystyk, więc wiadomo że nie będą obowiązkowe, a tylko dla tych którzy będą na to mieli ochotę.
A jaki to problem zgłosić sobie drugi raz? Bo co ? Może ktoś chce za wszelką cenę aby jego utwór wszedł do zestawu i kiedyś mu się uda. Przecież to to samo co osiem czy siedem tygodni pobytu w zestawie i bycia 99.
Ale nie jestem pewien, w jakim kontekście rozumiał słowo pomoc.
Można to połączyć z tym wyjątkiem, że luzera zgłosić drugi raz nie można.
Bo mamy do czynienia z zupełnie innym typem zestawu. Jeżeli statystyki (czemu nie) to zupełnie nowe, bo to zupełnie nowy, inny top nowości.
Czasem to człowiekowi się wydaję, że niektórzy to lubią komplikować wszystko.
Ale w czym widzisz problem? Głosowanie zamykać w piątek o godzinie 12 (może 14, 15 - jak Tobie najwygodniej) i można liczyć wyniki. O 16 wklejasz wyniki notowania, otwierasz kolejny wątek na głosowanie oraz wątek na ocenianie. Wszystko w piątkowe popołudnie. I żadna godzina 22 Cię nie zastaje przy tym.kajman pisze: ↑czw cze 11, 2020 11:17 am Gdyby to nie miał być piątek to chętnie bym to pociągnął, szczególnie, że wypada mi mnóstwo rzeczy (typ wspólny czyli pomoc w prowadzeniu znawcy, koszmarlista, moja 30). A jestem za piątkiem, bo to taka tradycyjny dla nas dzień (chociaż wolałbym, żeby wyniki były wcześniej niż o 22).
VILKI, napisałem to pod kątem kajmana