oczywiscie, ze nastepnym razem zrobimy najpierw sondaz i zobaczymy jaki termin jest najodpowiedniejszy dla jak najwiekszej grupy forowiczow.
teraz bylo inaczej, bo... to przeciez okres przedswiateczny .
a tak w ogole to ten zlot bedzie wyjatkowy, bo... kazdy jest wyjatkowy .
Wystąpiły pewne komplikacje i jeszcze nie wiem, czy przypadkiem nie będę musiał się ewakuować pierwszego dnia wieczorem... Napiszę, jak coś będę wiedział
ku3a pisze:oczywiscie, ze nastepnym razem zrobimy najpierw sondaz i zobaczymy jaki termin jest najodpowiedniejszy dla jak najwiekszej grupy forowiczow.
Moge potwierdzic, ze bedzie wyjatkowy, nawet bardzo wyjatkowy. Szkoda, ze nie mozna uchylic rabka tajemnicy.
ku3a pisze:oczywiscie, ze nastepnym razem zrobimy najpierw sondaz i zobaczymy jaki termin jest najodpowiedniejszy dla jak najwiekszej grupy forowiczow.
Moge potwierdzic, ze bedzie wyjatkowy, nawet bardzo wyjatkowy. Szkoda, ze nie mozna uchylic rabka tajemnicy.
No nie. Nie róbcie mi tego. Musicie o tym tyle opowiadać.
kolejne podsumowanie dotychczasowych odpowiedzi (zastanawiam sie czy dawac takie podsumowanie co jakis czas w nowym poscie na koncu watku czy moze w jakims stalym miejscu i edytowac; jak myslicie?):
czy chcesz/mozesz przyjechac na zlot w terminie 15-16.12?
Przylatuje do Polski!
Bede w Warszawie 16 grudnia.. laduje na Okeciu wieczorem, o 19:30 - pewnie za pozno?
Szkoda, szkoda... ze nie dzien wczesniej.
Pozdrowienia.
Na tematach okołolistowych nie byłem już gdzieś około miesiące i gdyby nie puszczono farby w innym dziale, to tkwiłbym w nieświadomości. W moim przypadku nie ma w ogóle mowy, żebyście mogli się mnie pozbyć. Oczywiście będę.
Tylko przyznam się, że jedna rzecz mi się w tym wszystkim zupełnie nie podoba. Jest to termin. Czy nie byłoby możliwości, żeby grupa największych maniaków rozpoczęła ten zlot już 14 grudnia? Nie trzeba byłoby zdążać na 17-18, a wystarczyłoby przyjechać koło 20, a potem udać się na nocleg, by tam konwersować w miłym gronie listomaniaków przy dźwiękach wspaniałej muzyki z LP3? A w sobotę kole południa lub nawet popołudnia odebrać sobotnich zjazdowiczów?
Grycek pisze:To ja mogę potwierdzić już swoją obecność na zlocie
Cieszę się, że mogę być pierwszym, który mówi, że się z tego cieszy.
Mam nadzieje, że będziemy mogli pogadać trochę o progressive, ktory jak mi się zdaje obaj niezwykle lubimy.
kajman pisze:Na tematach okołolistowych nie byłem już gdzieś około miesiące i gdyby nie puszczono farby w innym dziale, to tkwiłbym w nieświadomości.
To chyba ja
Na szczęście w porę się spostrzegłeś..
kajman pisze:W moim przypadku nie ma w ogóle mowy, żebyście mogli się mnie pozbyć.
Dobre
kajman pisze:Tylko przyznam się, że jedna rzecz mi się w tym wszystkim zupełnie nie podoba. Jest to termin. Czy nie byłoby możliwości, żeby grupa największych maniaków rozpoczęła ten zlot już 14 grudnia? Nie trzeba byłoby zdążać na 17-18, a wystarczyłoby przyjechać koło 20, a potem udać się na nocleg, by tam konwersować w miłym gronie listomaniaków przy dźwiękach wspaniałej muzyki z LP3? A w sobotę kole południa lub nawet popołudnia odebrać sobotnich zjazdowiczów?
jak dla mnie to bardzo kusząca propozycja.
Nie wiem jak inni na to patrzą? Moze ktoś się jeszcze wypowie?
Ponieważ to mój 1 post - chcę być na zlocie, tak jak byłem na 2 zlocie - to ja wmateusz z grudziądza, w końcu jesten tu na tej stronie
Termin mi odpowiada jak najbardziej.
Wojtek pisze:Ponieważ to mój 1 post - chcę być na zlocie, tak jak byłem na 2 zlocie - to ja wmateusz z grudziądza, w końcu jesten tu na tej stronie
Termin mi odpowiada jak najbardziej.
Cześć Wojtku! Strasznie mi miło, że mogę Cie powitac jako pierwsza!
Super ze będziesz znów na zlocie!