Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Jeszcze raz dziękuję, ale wydaje misie że wystarczyły mi te utwory, które znam. Reszta niech będzie niespodzianką.neon.ka pisze:no to nie, to te są starsze, ale w radiu czasem można usłyszeć - zwłaszcza 'dla ciebie'. 'scenariusz' też się pojawia.abd3mz pisze:Hmm... A z jakich lat są te single ? Bo ja jestem świadomy muzycznie od 1,5 roku...
poza tym można też popatrzeć na teledyski. np. tu: http://www.youtube.com/results?search_query=myslovitz.
[teledyski można z pewnością uznać za rzecz oficjalną, więc może skoro nie chcesz skorzystać z chomika to tą drogą masz szansę poznać kolejne utwory].
Proszę bardzo. Akurat przeglądam ten tematMiszon pisze:Przypomnie ktoś, do kiedy jest termin?
neon.ka pisze: moja propozycja jest taka:
1) głosujemy do 22 listopada do 20:00
2) głosujemy na 10 utworów (punktacja jak w Forumowej)
3) ponieważ Mateusz proponował głosowanie na 15 miejsc, więc niezależnie od podstawowego podliczenia zrobię też dodatkowe biorąc pod uwagę 15 miejsc i zmieniając odpowiednio punktację - byłoby to jednak podusmowanie traktowane jako ciekawostka - zachęcam więc każdego kto ma chęć do wychodzenia poza top 10
Myslovitz robi sobie przerwę
Jeszcze przed końcem roku niektórym szczęśliwcom uda się zobaczyć zespół Myslovitz na żywo. Potem nieprędko nadarzy się okazja.
Będą to ostatnie koncerty grupy przed roczną przerwą. - Po 12 latach, zasłużone wakacje Myslovitz - czytamy na stronie śląskiej formacji.
Jako gość specjalny podczas występów pojawi się Tomek Makowiecki z zespołem.
Oto harmonogram minitrasy:
18 listopada - Warszawa, Klub Stodoła
24 listopada - Kraków, Rotunda
29 listopada - Mysłowice, MCK
12 grudnia - Warszawa, Klub Stodoła
13 grudnia - Katowice, Mega Club
Dyskografię Myslovitz zamyka album "Happiness Is Easy" z maja 2006 roku.
już chciałam podskoczyć z nerwów, bo o tym grudniowym to wiedziałam [ze strony oficjalnej Myslovitz] ale o listopadowym wcaleRobinson pisze:Krótka informacja z Onetu:
Oto harmonogram minitrasy:
18 listopada - Warszawa, Klub Stodoła
(...)
12 grudnia - Warszawa, Klub Stodoła
chciałabym jednak prosić o decyzję co do tych płyt... oprócz tego, że wersje polskie i angielskie wywołują u różnych ludzi różne odczucia, to dodatkowo na tych dwóch płytach są też nieco inne piosenki (na angielskiej są też utwory z 'miłości...' po angielsku, a nie ma wszystkich z polskiej 'korovy...')...ksch pisze:02 Korova Milky Bar (PL + ANG - dla mnie to to samo)
Okej, już poprawiłemneon.ka pisze:chciałabym jednak prosić o decyzję co do tych płyt... oprócz tego, że wersje polskie i angielskie wywołują u różnych ludzi różne odczucia, to dodatkowo na tych dwóch płytach są też nieco inne piosenki (na angielskiej są też utwory z 'miłości...' po angielsku, a nie ma wszystkich z polskiej 'korovy...')...ksch pisze:02 Korova Milky Bar (PL + ANG - dla mnie to to samo)
w tym zapisie nie wiem jak mam policzyć...