Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Re: Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Napiszę tutaj, bo mam fulla w wiadomościach wysłanych na pw i za Chiny nie mogę skasować ani jednej - wyskakuje mi cały czas że "coś tam nieprawidłowe i spróbuj ponownie".
Tak że Yacy, Blossom - dajcie znać czy moje odpowiedzi do Was dotarły.
Tak że Yacy, Blossom - dajcie znać czy moje odpowiedzi do Was dotarły.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
Ja mam na YT własne prywatne playlisty dla każdego roku połączone z czymś w rodzaju minibloga na FB...
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę (bo piszecie jak nakręceni i już jest 160 podstron w temacie
), bo po skandalu z piosenką Kazika mamy drugi z utworem Bartasa!
Przecież ten był na liście i to na pierwszym miejscu, i co został wyrzucony górą (bo dołem gdy przed tygodniem miał prawie półtora tysiąca głosów wylecieć wszak nie mógł?)
I nie ma tu znaczenia, że pan Szymoniak prosił o skreślenie "Wojownka z miłości"! Kazik wszak to samo uczynił z "Twoim bólem...", a w końcu wygrał LPPT (ale o tydzień za późno)!

Przecież ten był na liście i to na pierwszym miejscu, i co został wyrzucony górą (bo dołem gdy przed tygodniem miał prawie półtora tysiąca głosów wylecieć wszak nie mógł?)

I nie ma tu znaczenia, że pan Szymoniak prosił o skreślenie "Wojownka z miłości"! Kazik wszak to samo uczynił z "Twoim bólem...", a w końcu wygrał LPPT (ale o tydzień za późno)!

- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Mój nr 1 The Beatles "I want you she so heavy". Ten utwór i myśli są od razu przy Piotrze Kaczkowskim.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 roku
Swoją drogą, dla osób interesujących się żywo sportem WeszłoFM to bardzo dobra alternatywa, sam słucham od jakiegoś czasu zamiennie z Trójką. Muzyka na poziomie, mieszanka rockowej klasyki z alternatywą i mniej znanymi, młodymi polskimi wykonawcami. Jest to także jedyna stacja radiowa w której dane było mi usłyszeć mój ukochany białoruski NRM, a to o czymś świadczy. Do niedawna bardzo fajną audycje muzyczną prowadził tam Eldo - pozory mylą, nie było tam dużo rapu. Z kolei audycje typowo sportowe stoją tam na najwyższym poziomie. PolecamFOXD pisze: ↑sob maja 23, 2020 10:06 amA weszło.fm to nie jest internetowa tylko stacja ?dominik_fi pisze: ↑sob maja 23, 2020 9:56 am Nie mam dostępu do Antyradia czy Tok Fm. A przez neta to jednak nie to. Można na chwilę.
W soboty internetowo słucham od 11:30 weszło.fm i Stanfutbolu - https://weszlo.fm/
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
wejdź w daną pw., która chcesz skasować i kliknij na krzyżyk z prawej strony. wtedy się usunie. na a przynajmniej powinna.
Dlatego właśnie dopytuję, jakie warunki musiałyby zostać spełnione byś uznała notowanie za normalne ? To proste pytanie

^^^
Jeśli, co w/g mnie mało realne, to za bardzo odległy czas (liczony w latach) i to też jakoś raczej epizodycznie. O tym, że Baron odejdzie też raczej jest pewne.
Bazując na Twoich mało jednoznacznych wpisach, chciałem się upewnić czy czasem nie dopuszczasz jakiegoś prowadzącego-zamiennika lp3
@obywatelmd
Jakoś chyba z rok temu odkryłem "weszło" (poprzez linka jednego z forowiczów tutaj), kilka dni posłuchałem i nawet fajne. Jednak takie dywagacje jakie tam toczą na temat sporu nie wciągają mnie. W tym obszarze korzystam z serwisów, albo portali jakie mi odpowiadają i z nich pozyskuję konkretne info jakie mnie interesuje. Znacznie mniej czasu mi to zajmuje niż słuchanie czyichś opinii i dywagacji. Muzyka faktycznie dość alternatywna, ale w dawkach podobnych jak na TOK.FM, choć inna
Jeśli, co w/g mnie mało realne, to za bardzo odległy czas (liczony w latach) i to też jakoś raczej epizodycznie. O tym, że Baron odejdzie też raczej jest pewne.
Bazując na Twoich mało jednoznacznych wpisach, chciałem się upewnić czy czasem nie dopuszczasz jakiegoś prowadzącego-zamiennika lp3

@obywatelmd
Jakoś chyba z rok temu odkryłem "weszło" (poprzez linka jednego z forowiczów tutaj), kilka dni posłuchałem i nawet fajne. Jednak takie dywagacje jakie tam toczą na temat sporu nie wciągają mnie. W tym obszarze korzystam z serwisów, albo portali jakie mi odpowiadają i z nich pozyskuję konkretne info jakie mnie interesuje. Znacznie mniej czasu mi to zajmuje niż słuchanie czyichś opinii i dywagacji. Muzyka faktycznie dość alternatywna, ale w dawkach podobnych jak na TOK.FM, choć inna

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
Jeżeli mamy bojkot neo-Listy przez słuchaczy i bojkot neo-Listy przez... zespół Listy (Niedźwiedź się zwolnił, Baron na L4, Helen odmówiła udziału w kradzieży Listy i nie przyszła, a Bartek jest zawieszony za udział w rzekomym fałszowaniu 1998 LP3 i niewypełnienie poleceń dyrekcji (czytaj: odmowę złożenia donosu na siebie i resztę), czyli po pierwsze bardzo mało głosów (a im mniej głosów, tym więcej się dzieje), po drugie brak know-how co do weryfikacji głosów, to te wyniki mogą być... prawdziwe, tle że bez weryfikacji botów itp. Po prostu wrzucili, co im komputer wyrzucił, żeby odfajkować kolejne notowanie i tyle. A w takim wypadku Bartas mógł wylecieć, jeśli np. wezwał swoich fanów do powstrzymania się od głosowania.Sundrajta pisze: ↑sob maja 23, 2020 2:10 pm Nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę (bo piszecie jak nakręceni i już jest 160 podstron w temacie), bo po skandalu z piosenką Kazika mamy drugi z utworem Bartasa!
Przecież ten był na liście i to na pierwszym miejscu, i co został wyrzucony górą (bo dołem gdy przed tygodniem miał prawie półtora tysiąca głosów wylecieć wszak nie mógł?)![]()
I nie ma tu znaczenia, że pan Szymoniak prosił o skreślenie "Wojownka z miłości"! Kazik wszak to samo uczynił z "Twoim bólem...", a w końcu wygrał LPPT (ale o tydzień za późno)!![]()
dobry jazz teraz leci
Czy ktoś pamięta link do petycji o zwolnienie Kamińskiej. Chciałbym się zorientować ile jest podpisów.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Jakiś Radosław teraz coś prowadzi...
Nie łudźmy się, że przyjdzie opamiętanie i coś się stanie pozytywnego. Przyjdą "młodzi, zdolni" albo mniej zdolni, to się ich douczy. Ważne, żeby nie przeszkadzali swoim niezależnym myśleniem.
Jak dobrze, że Nowy Świat już za horyzontem...
Nie łudźmy się, że przyjdzie opamiętanie i coś się stanie pozytywnego. Przyjdą "młodzi, zdolni" albo mniej zdolni, to się ich douczy. Ważne, żeby nie przeszkadzali swoim niezależnym myśleniem.
^^^
Nawet z tym podwyższonym pułapem, to i tak skromnie.
Nawet z tym podwyższonym pułapem, to i tak skromnie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Okrasko już znany z anteny, od czasów Dzikiej kartyNeo01 pisze: ↑sob maja 23, 2020 3:14 pm Jakiś Radosław teraz coś prowadzi...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
wersja Stairway To Heaven co teraz leci to taki przekaz: Wal się Kaczkowski, tak się teraz gra Stairway To Heaven