Ok, już mam 48: z groszami , gdyby ktoś chciał...
Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Tia, stał się b. skutecznym środkiem dystansowania niż innekacper94 pisze: ↑czw maja 21, 2020 7:19 pm A ja napiszę tak: temat epidemii, pandemii, stopniowo coraz mniej mnie interesował. W okolicach majówki wystarczyło mi jedno dziennie spojrzenie na statystyki (zresztą to są już takie liczby, że nie umiem do nich doliczyć), ale w ostatnich dniach temat 1998. notowania pochłonął mnie całkowicie i kompletnie straciłem z oczu i ze sfery zainteresowań temat wirusa

Nie wiem czy widzieliście w Faktach relacje jak w drodze (Senacie) na Komisję dziennikarz pytał Kowalczewskiego czy wysyłał Pan sms-a do Metza i dlaczego kazał zdjąć piosenkę Kazika. Kowalczewski idąc odpowiedział, że nie chodziło o tę piosenkę. Dziennikarz dalej dopytuje, to o jaką? Kowalczewski: nie było napisane o jaką :mrgreen"
Facet ma tupet

Wczoraj widząc treść tego sms-a tak sobie pomyślałem, że będąc przypartym do muru powie bez ogródek, że właśnie: w treści sms-a nie było wiadomo o jaki utwór chodzi

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 ?
Jeżdżę samochodem z przyklejonymi do szyb osłonkami słonecznymi z nieboszczki Trójki (zakupione w, od dzisiaj nie działającym, sklepiku Walendzik, podczas wymarzonej wizyty u P. Marka ze dwa lata temu - jedynej w życiu i póki co chyba niestety ostatniej). Od dłuższego czasu zastanawiałem się co z nimi zrobić, ale jeszcze z sentymentu i szacunku ciągle wisiały. Wczoraj zajechałem do klienta a on tylko zerknął na szyby i sam się zapytał czy będę demontował...
Smutne to, że przy takiej sytuacji człowiek "rozpoznaje" swego...
Chyba pozostanie mi albo je z czcią odłożyć na ten trudny czas na dno szuflady lub może przepasać kirem?
Tak samo kubek wyciągany z szafki kuchennej budzi teraz dziwne uczucia - smutek przemieszany z żalem i tęsknotą.
Smutne to, że przy takiej sytuacji człowiek "rozpoznaje" swego...
Chyba pozostanie mi albo je z czcią odłożyć na ten trudny czas na dno szuflady lub może przepasać kirem?
Tak samo kubek wyciągany z szafki kuchennej budzi teraz dziwne uczucia - smutek przemieszany z żalem i tęsknotą.
Brawo Marku, czyli najpewniej będzie proces sądowy. No chyba że przeproszą, w co wątpię, bo na komisji senackiej to pan T i pani A byli sztywni i wyglądający jak szubrawcy z okresu stalinizmu
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania 1016.
Re: Marek Niedźwiecki wydał oświadczenie
Brawo Panie Marku!

brawo Panie Marku

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Tak jest!!! Aż mi się humor poprawił.
Prawidłowa reakcja, nie można pozwolić na takie kalumnie i poniewieranie po latach pracy.
No i bardzo dobrze.
Choć można było jeszcze dodać zabezpieczenie powództwa poprzez zamieszczenie na stronie Trójki oryginalnego notowania LP3. Choć liście by to niewiele pomogło.
Choć można było jeszcze dodać zabezpieczenie powództwa poprzez zamieszczenie na stronie Trójki oryginalnego notowania LP3. Choć liście by to niewiele pomogło.
Brawo, brawo brawo Panie Marku!!
Może się nie znam, ale nie bardzo rozumiem, jak miałoby to zabezpieczać powództwo o zadośćuczynienie. Może w jakimś sensie o ochronę dóbr osobistych, w zależności od tego, w jaki sposób sformułowane będzie żądanie przeprosin.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 ?
Może już było (już oczy przemęczone od ciągłego czytania "internetów" i mogłem przegapić na forum):
https://www.polskieradio.pl/5/1222/Arty ... anipulacji
W każdym razie OBRZYDLIWOŚĆ NAD OBRZYDLIWOŚCIAMI! Największy baner na głównej stronie Trójki (kliknąłem przed chwilą, nie wiem od kiedy baner wisiał).
Notatkę podpisał jakiś tchórz chowający się za inicjałami "BB".
https://www.polskieradio.pl/5/1222/Arty ... anipulacji
W każdym razie OBRZYDLIWOŚĆ NAD OBRZYDLIWOŚCIAMI! Największy baner na głównej stronie Trójki (kliknąłem przed chwilą, nie wiem od kiedy baner wisiał).
Notatkę podpisał jakiś tchórz chowający się za inicjałami "BB".
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Umiera Trójka. Wydawnictwo Teraz Rocka też ma kłopoty. Mamy podwójny numer maj/czerwiec ( dostarczony dziś Pocztą Polską) i kłopoty z dystrybucją i sprzedażą.
W jeden tydzień tracę ulubione Radio i czasopismo?
O nie!!!

W jeden tydzień tracę ulubione Radio i czasopismo?
O nie!!!
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Panie Marku, brawo! Tak trzeba.
- 8azyliszek
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2002
Mam to samo. Bauer mi CD Action zamyka. Wprost też poleciał, wcześniej Playboy i CKM. Polski rynek prasy też jest z dykty i zwija się w obliczu najmniejszej trudności. :/
Tylko, że Metz w wywiadzie z Olejnik mówił też, że o ok. 22:20 Kowalczewski do niego dzwonił w piątek 15.05. i wtedy rozmawiali o tym ("Bólu" na poz. 1 ). Metz twierdzi, że nie słuchał w piętek lp3, wiec zadzwonił do MN. Sms przypomnę przyszedł do Metza 2:52 w sobotę, a ten odebrał go dopiero rano w sobotę.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
^^
Kojarzę, że było coś takiego, ale zostało na forum potraktowane raczej humorystycznie. Tak to odebrałem

Kojarzę, że było coś takiego, ale zostało na forum potraktowane raczej humorystycznie. Tak to odebrałem

Heh Bazyl, człek przedsiębiorczy dostrzegłby w tym szansę. Do dzieła8azyliszek pisze: ↑czw maja 21, 2020 8:17 pm Polski rynek prasy też jest z dykty i zwija się w obliczu najmniejszej trudności. :/

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Na to jest jeden sposób - nie przyznać się do słuchania PR3. Nie ma żadnego magicznego sposobu liczenia słuchalności, są tylko ankiety telefoniczne pytające o słuchanie radia w dniu poprzednim. Oczywiście od kiedy publicznym rozgłośniom zaczęło spadać to pojawiły się pomysły i prace nad nowym sposobem pomiarów, ale to zdaje się ciągle jest w toku.
- 8azyliszek
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2002
Ani słowa w Wiadomościach TVP o senackim posiedzeniu komisji w sprawie Trójki. Za to jest o tym że Radio Zet cenzuruje Sylwestra Latkowskiego w sprawie jego filmu o pedofilii w sopockim klubie. Oczywiście wg TVP i Latkowskiego TVN broni Wojewódzkiego-pedofila. Mnie się tak wielkie kłamstwa w głowie nie mieszczą. Dlatego tego ścieku zazwyczaj już nie oglądam. To już nawet nie jest śmieszne.
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Brawo Panie Marku!!!
Mam tylko 1 uwagę. Kwota powinna być min. 10 mln a i tak nie pokryje setnej części strat moralnych jakie doświadczyli praktycznie wszyscy znakomici redaktorzy Trójki przez parszywe działania dyrekcji Trójki.
Ostatnio zmieniony czw maja 21, 2020 8:34 pm przez obserw99, łącznie zmieniany 1 raz.
^^^
Fala procesów o zniesławienia dopiero może ruszyć. Dzisiaj na Komisji doszło wiele argumentów
Cosik czuję, że po tym ścieku jaki MN zafundowały te miernoty (różnej maści) ustawiła się do Niedźwiedzia "kolejka" prawników (jednocześnie fanów) oferujących Probono pomoc w dochodzeniu dobrego imienia
Bardzo mi się podoba ta reakcja MN
Z łachudrami tak trzeba. Trzeba dać przykład, aby kolejni harcownicy następny raz zastanowili się mocno zanim rzucą jakimś oszczerstwem.
Fala procesów o zniesławienia dopiero może ruszyć. Dzisiaj na Komisji doszło wiele argumentów

Cosik czuję, że po tym ścieku jaki MN zafundowały te miernoty (różnej maści) ustawiła się do Niedźwiedzia "kolejka" prawników (jednocześnie fanów) oferujących Probono pomoc w dochodzeniu dobrego imienia

Bardzo mi się podoba ta reakcja MN

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Klikam, klikam...i nie mogę znaleźć artykułu/zajawki o tytule "Zostań w domu. Propozycje Trójki na...piątek", który pojawiał się codziennie od momentu wprowadzenia "wirusowej ramówki".
Zazwyczaj wieczorem już była. Czyżby od jutra wraca stara ramówka?
Zazwyczaj wieczorem już była. Czyżby od jutra wraca stara ramówka?

Jak się okazało po dzisiejszym Zd3, cholernie trudno przewidzieć, kto jutro przyjdzie do pracy