Przecież Sejm i Senat w jednym budynku/kompleksie

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Przecież Sejm i Senat w jednym budynku/kompleksie
Masz rację kajmanie, takie szybkie przejście na granie tego czego nie można było w Trójce usłyszeć od wielu lat, ... hmm uśmierci ją?, może nie ale słuchalność spadnie do 2%. Takie rzeczy trzeba wprowadzać powoli i sukcesywnie a nie w jeden dzień. Dokładnie tak jak RMF wprowadzał powolutku nagrania z Listy. Jakos nic nie słyszę z Listy: Zawiałow, Szymoniaka, Deep Purple, Rolling S, Tool, Cohena, Sochackiej.kajman pisze: ↑czw maja 21, 2020 5:59 pmMam wrażenie, że dobrze, że tego nie słyszę. Z tego co piszesz mamy kolejny kamień na grobie Trójki. I to wielki kamień.bobby-x pisze: ↑czw maja 21, 2020 5:51 pmW paśmie ZD3 muzyka na reszcie zaczyna być przebojowa, wesoła, skoczna, taneczna a nie tylko te smęty, smuty, które w ostatnich latach zdominowały Trójkę. Oczywiście Redaktorów bardzo mi szkoda i nie mogę tego przeboleć.
TAK POWINNA GRAĆ TRÓJKA! ZAWSZE! w pasmach play listy + audycje autorskie. Może kiedyś to jeszcze wróci, jak dobra zmiana odejdzie.
To można rozpatrywać dwojako.
Tak była wymieniona lista osób zwolnionych.
Mnie zaskoczyła tak jak i Zozunia, to, że Kamińska wykłada etykę czy etykę dziennikarską dla studentów.
Przy innych art. w mediach zagranicznych były polskie nazwiska, albo z krajów sąsiednich. Na pewno coś będzie na ten temat za granicą.
Tu jest całość:
Polecam np. taką stronę:LokiWawa pisze: ↑czw maja 21, 2020 2:09 pmOsobiście polecam Any Video Converter.szakal35 pisze: ↑czw maja 21, 2020 2:05 pm Jest na JuTubie:
https://www.youtube.com/watch?v=VsJNZpLOjBg&t=11580s
Kombinuję różnymi programami do konwertowania z youtube do pliku mp3.
Wczoraj czytałem chyba na gazeta.pl jakiś link z tego wątku, że Kamińska ma ciche przyzwolenia na zmiany w Trójce i że może spaść jej nawet słuchalność o 2%, czyli do 3%, ale nie więcej.
Jest 18 i nadal bez prowadzącego. Masakra.
Tylko Czabański może to zrobić, a na niego może wpłynąć tylko Kaczyński.
Gdzieś w art. był pensie podane. Prowadzący niecałe 4 tys. zł brutto. To faktycznie jak teraz odeszli i dostaną pracę w prywatnych za lepszą kasę to nie będą chcieli już wracać. Bo kto by chciał być na takiej huśtawce co kilka lat jak zmieni się władza.bobby-x pisze: ↑czw maja 21, 2020 5:42 pmNie bardzo jest czego, bo pensje strasznie gówniane, hmm bardziej niż gówniane. I Pan Dyrektor sprawdza pocztę redaktorom, np. redaktorowi B.F. (sam mi mówił)santosz pisze: ↑czw maja 21, 2020 5:24 pmWasowski jest w Radiu Dla Ciebie, gdzie z żoną Moniką Makowską dalej prowadzi podobną audycję, co kiedyś w Trójce. https://www.rdc.pl/rdc_audycje/frajdofon/
W sumie RDC to niezłe radio: Wasowski, Makowska, Wiernik, Klatt, Rogowiecki, Jerzy Kisielewski, Janusz Olejniczak to dość topowe nazwiska, Trójka może tylko pozazdrościć![]()
Bo to był błąd wszystkich przeciwników PiS-u w tamtych czasach, niezależnie od ich konkretnych poglądów: nikt tak naprawdę nie traktował poważnie możliwości powrotu PiS-u do władzy.mikrobi pisze: ↑czw maja 21, 2020 6:27 pm Wiem, że pewnie się narażę, ale szkoda, że w 2014 r. kiedy się ukazała książka Resortowe dzieci, Niedźwiecki nie odniósł się do tej kwestii. Mógł pokazać kwit lustracyjny, wyjaśnić w jakich okolicznościach został zarejestrowany i tyle. Wiem, że w 2014 r. w Trójce była sielanka, wydawało się, że PiS nigdy nie będzie rządzić a książkę po prostu skwitowano jako stek bzdur a to nie tak - wiele informacji było prawdziwych tyle, że wybiórczych bo autorzy cyklu upodobali sobie wyłącznie przeciwników PiS a osobom będącym po właściwej stronie już to mającym rodziców w bezpiece, już powiązanych z ową bezpieką osobiście, oczywiście się daruje. W tym sensie nie jest to rzetelna literatura faktu.
Admin-cenzor czuwaprz_rulez pisze: ↑czw maja 21, 2020 3:47 pm P.S. Szokuje mnie masa pozytywnych komentarzy na tym profilu prezydenta. To ja chyba żyję totalnie w jakiejś bajce. Albo naprawdę nie da się nie obrażać i naprawdę planują na niego głosować ludzie z bardzo niskim wykształceniem, z którymi, przyznaję, o ile nie są moją rodziną, to nie mam z nimi najmniejszego kontaktu. Ale nawet moja babcia po sześciu klasach podstawówki głosuje na PO!
Wiem, nie sprecyzowałem tego - chodzi oczywiście o audycje w ciągu dnia
Bo książka była stekiem bzdur! Pan Marek, a także i inni, bardzo dobrze zrobili, że nie wzięli udziału w oświadczeniach, wyjaśnieniach... I również za to szanuję Pana Marka.mikrobi pisze: ↑czw maja 21, 2020 6:27 pm Wiem, że pewnie się narażę, ale szkoda, że w 2014 r. kiedy się ukazała książka Resortowe dzieci, Niedźwiecki nie odniósł się do tej kwestii. Mógł pokazać kwit lustracyjny, wyjaśnić w jakich okolicznościach został zarejestrowany i tyle. Wiem, że w 2014 r. w Trójce była sielanka, wydawało się, że PiS nigdy nie będzie rządzić a książkę po prostu skwitowano jako stek bzdur a to nie tak - wiele informacji było prawdziwych tyle, że wybiórczych bo autorzy cyklu upodobali sobie wyłącznie przeciwników PiS a osobom będącym po właściwej stronie już to mającym rodziców w bezpiece, już powiązanych z ową bezpieką osobiście, oczywiście się daruje. W tym sensie nie jest to rzetelna literatura faktu.