EVENo pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:12 pm
Baron w tym wywiadzie dla Onetu jest bardzo pewny siebie
W kwestii wiarygodności nie ma żadnych wątpliwości. Natomiast odebrałem tę jego pewność siebie jako posiadania alternatywnej opcji po odejściu. I raczej dalej w mediach. Takie oczko wyczytałem w pewnym momencie, które puszcza Ulżyło mi, bo z tych Waszych wpisów, że chłopina ma dylemat i mnie naszło, że będzie miał problem z decyzją. A tu proszę kategoryczny warunek, a jak nie to "se róbta co chceta sami"
bobby-x pisze: ↑śr maja 20, 2020 8:58 pm
Przełączyłem na sąsiednie stacje w samochodzie
- Melo radio Reach gloria estefan , ile tego nie słyszałem w Trójce....
Proszę Crazy for you madonna
- RMF (Crack It) Something Going On
Bomfunk MC’s feat. Jessica Folcker ale fajne.
Ach ten Freestyler
Kurcze, to zdecydowanie wolę Trójkę. To o czym piszesz to beznadzieja.
DeadParrot pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:08 pm
Zamieściłem info/relacje i wypowiedzi Stelki, a czyjś komentarz odnosił się właśnie do tego, a nie zachowania Metza. Bynajmniej ja tak to odebrałem i zapamiętałem.
Ktoś skomentował to co napisałeś. A napisałeś nie to, co było powiedziane, tak jak wyjaśniłem. I nie bynajmniej, tylko przynajmniej.
DeadParrot pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:08 pm
Zamieściłem info/relacje i wypowiedzi Stelki, a czyjś komentarz odnosił się właśnie do tego, a nie zachowania Metza. Bynajmniej ja tak to odebrałem i zapamiętałem.
Ktoś skomentował to co napisałeś. A napisałeś nie to, co było powiedziane, tak jak wyjaśniłem. I nie bynajmniej, tylko przynajmniej.
Sądziłem, że miałeś na myśli komentującego, ale przegiąłeś tą insynuacją. Czego z tego co skomentowałem nie rozumiesz i uważasz, że było inaczej?:
FOXD pisze: ↑śr maja 20, 2020 2:39 pm
Stelka mniej więcej jak w swoim oświadczenia o odejściu. Zapytany op sm-sa wypowiedział się, że on by nic co się dzieje w jego "domu" (tak określał Trójkę), by nie wyniósł, ale ocenę udostępnienia przez Metz-a pozostawia słuchaczom. Stelka dowiedział się o nim dopiero jak Metz go upublicznił.
Ciekawy post Ernesta Zozunia apropos re. Cieślika z dziś... "Koledzy zamieścili na swoich profilach bardzo kulturalny post na temat pana Cieślika. Ja kulturalny nie będę. Panie Cieślik z kim z czym się pan pożegnał? Jakiej presji nie potrafił pan wytrzymać Wszedł pan na Myśliwiecką w brudnych buciorach wyrzygal się pan na środku i jak się panu beknęło to Pan presji nie wytrzymał! Wstydu to pan nie ma"
Doggg pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:25 pm
Bobby, ty to taki niedźwiedzio-fabiański yesteś...
Dobrze, że napisałeś w tej kolejności bo latach 80tych Fabian chciał przejść do Trójki ale Niedźwiedź nie zgodził się aby grać to disco dance.
To chyba był numer jeden w 1984-86 Dance top 30 u Fabiana, świetny kawałek https://youtu.be/ClLYw2XZodk
Ale dostanę zjebkę od forumowiczów, za promocję disco dance
FOXD pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:42 pm
Zapytany op sm-sa wypowiedział się, że on by nic co się dzieje w jego "domu" (tak określał Trójkę), by nie wyniósł, ale ocenę udostępnienia przez Metz-a pozostawia słuchaczom.
Dl mnie to oczywiste. Nie wiem w takim razie jakie miałeś intencje, ale jeśli inne, to powinieneś popracować nad jaśniejszym wyrażaniem swoich myśli. "ale ocenę udostępnienia pozostawia słuchaczom" znaczy tyle, że chodzi o ocenę faktu samego udostępnienia, nie zaś treści zawartej w sms-ie.
Doggg pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:25 pm
Bobby, ty to taki niedźwiedzio-fabiański yesteś...
Dobrze, że napisałeś w tej kolejności bo latach 80tych Fabian chciał przejść do Trójki ale Niedźwiedź nie zgodził się aby grać to disco dance.
To chyba był numer jeden w 1984-86 Dance top 30 u Fabiana, świetny kawałek https://youtu.be/ClLYw2XZodk
Ale dostanę zjebkę od forumowiczów, za promocję disco dance
Znam tę historię zarówno z ust Bogdana jak i Marka... A zjebkę za Digital Emition dostaniesz słusznie! PS: ponieważ, jak wszyscy mam teraz dużo czasu coś wyślę dziś (czy tu można wklejać screeny .jpg?)
FOXD pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:42 pm
Zapytany op sm-sa wypowiedział się, że on by nic co się dzieje w jego "domu" (tak określał Trójkę), by nie wyniósł, ale ocenę udostępnienia przez Metz-a pozostawia słuchaczom.
Dl mnie to oczywiste. Nie wiem w takim razie jakie miałeś intencje, ale jeśli inne, to powinieneś popracować nad jaśniejszym wyrażaniem swoich myśli. "ale ocenę udostępnienia pozostawia słuchaczom" znaczy tyle, że chodzi o ocenę faktu samego udostępnienia, nie zaś treści zawartej w sms-ie.
Być może problem leży w tym, że to ty masz problem czytania/słuchania ze zrozumieniem. Może popracuj nad tym a potem innych pouczaj/poprawiaj
Ostatnio zmieniony śr maja 20, 2020 10:24 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
airborn pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:16 pm
I to jest bardzo budująca historia, tylko rodzi się pytanie o chronologię. Jethon objęła Trójkę po Skowrońskim w lutym 2009 i została odwołana w grudniu 2009. MN przez ten cały czas był poza Trójką, jak więc mógł zrezygnować z pensji?
Nim coś napiszesz to sprawdź włąsnie chronologię zdarzeń. Bo potem ktoś czyta takie bzdety i myśli, że to prawda.
Miszon pisze: ↑śr maja 20, 2020 10:21 pm
O co chodzi z tym Stars TV? Tam pracuje ktoś z Trójki?
Tam ma być w niedzielę 26. Top Wszech Czasów. A chodzi o to, że ten Pan, który odpowiada za ten program, napisał coś w stylu, że wywodzi się z radia i jest całkowicie zaskoczony tym co się dzieje w Trójce obecnie (nazwał to "całkowita zagłada niegdyś kultowej Trójki"). No i z tego powodu zagra 26. Top Wszech Czasów w niedzielę od godziny 12.00
FOXD pisze: ↑śr maja 20, 2020 10:23 pm
Być może problem leży w tym, że to ty masz problem czytania/słuchania ze zrozumieniem. Może popracuj nad tym a potem innych pouczaj/poprawiaj
Wybacz, o wielki guru językoznawstwa. Odwykłem bowiem już od przebywania w twym światłym towarzystwie i zapomniałem, że ty jesteś nieomylny, a wszyscy inni błądzą. Wybacz raz jeszcze.
Neo01 pisze: ↑śr maja 20, 2020 10:27 pm
Wybacz, o wielki guru językoznawstwa. Odwykłem bowiem już od przebywania w twym światłym towarzystwie i zapomniałem, że ty jesteś nieomylny, a wszyscy inni błądzą. Wybacz raz jeszcze.
Szkoda strzępić języka, tuszu w drukarce, klawiszy w telefonie czy na klawiaturze. Dać władzę i....