Ja od kilkunastu lat słucham radia tylko 2,5 godziny w tygodniu i jest to czas LP3. Listy nie opuszczałem i olewałem wszystkie zobowiązania towarzyskie w piątki. Prowadzę wielogodzinne przeliczenia notowań co tydzień. I będę robił to dalej, jeżeli uznam wyniki za wiarygodne.
Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Muszę dodać. Strzyczkowskiego bardzo cenię za dwie rzeczy. Grudniowie licytacje w Trójce i ... pasję do żeglarstwa.FOXD pisze: ↑śr maja 20, 2020 2:16 pmHeh, coraz bardziej mnie rozbawiasz dzisiaj![]()
Jacek Kurski. Jarosław jest w GW.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Nagrody kojarzę od studentów.obserw99 pisze: ↑śr maja 20, 2020 2:11 pmW innym przypadku byłaby zwolniona. Przesłuchaj jej wywiady z PISowcami.
Szczególnie od 2016r jest za mało dociekliwa i przemiła (ciut mniej jak Holecka) do pisowskich gości a wredna do opozycyjnych gości.
W sobotnim śniadaniu Trójki zauważ, zapraszała aż 3 pisowskich gości a powinna tylko 1 bo każda inna partia miała w tym programie zawsze tylko 1 przedstawiciela.
Pisowskie media dawały jej nawet nagrody myślisz, że za co?
NIe zauważyłem aby była miła, poza tym dużo częściej niż Lisicki zaprasza opozycję do studia i traktuje ją tak jak zawsze wszystkich, czyli ostro. Śniadań słucham bardzo rzadko.
@kajman
Tylko, że jest coś ważniejszego niż "zabaweczki"/hobby, od których musiałbyś sobie zrobić przerwę. Jeśli uważasz, że twoje opinie, analizy o tym co się stało przez te 4-5 dni wiarygodnie brzmią dla wielu osób wiarygodnie wobec takiej deklaracji to się mylisz. Przecież tym troglodytom, którzy doprowadzili do takiego stanu właśnie o to chodzi, że co tam. Pokrzyczą, pokrzyczą a część fanów i tak zostanie z nami i będzie nasze działa uwiarygadniać. Gratuluję "dobrego samopoczucia"
Tylko, że jest coś ważniejszego niż "zabaweczki"/hobby, od których musiałbyś sobie zrobić przerwę. Jeśli uważasz, że twoje opinie, analizy o tym co się stało przez te 4-5 dni wiarygodnie brzmią dla wielu osób wiarygodnie wobec takiej deklaracji to się mylisz. Przecież tym troglodytom, którzy doprowadzili do takiego stanu właśnie o to chodzi, że co tam. Pokrzyczą, pokrzyczą a część fanów i tak zostanie z nami i będzie nasze działa uwiarygadniać. Gratuluję "dobrego samopoczucia"

Ostatnio zmieniony śr maja 20, 2020 2:31 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Jego sprawa czy będzie dalej słuchał czy nie. Tym bardziej że kiedyś wspomniał, że w Trójce słucha tylko Listy.
Nie każdy woli alternatywę w postaci Antyradia, ja np. ogólnie nie słucham radia w necie, bo nie lubię po prostu. Trójki od jakiegoś czasu też prawie nie słucham, a teraz po odejściu Piotra Kaczkowskiego to chyba już pozostało mi słuchanie swoich zbiorów muzycznych i Radia Rzeszów, w którym mam jeszcze parę ulubionych audycji. Czyli coś tam mi zostało, by czasem się oderwać od bluesa, ale sporo tego nie ma.
Cóż, czekam do piątku by się przekonać czy Listy jeszcze da się słuchać. I nie chodzi mi o to ile będzie na niej koszmarów

Nie obserwuję playlist i jak już napisałem Trójki (ani żadnego innego radia) nie słucham. Więc nie mogę tego stwierdzić, ale z tego co na forum czytałem takie przypadki zdarzały się i chyba wcale nie tak rzadko. O ile się nie mylę to ktoś pisał, że tak było z 44 dni Luxtorpedy.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 745
Nie wiem, ale nie pamiętam też sytuacji, aby na YT piosenka mająca 0,5 mln wyświetleń w ciągu 4 dni zyskał kolejne 6,5 mln...
- piotreklp3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2005 roku
- Kontakt:
Na antenie muzyczne pozdrowienia dla Piotra Metza w postaci "Come Together".
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 388
Słusznie, że cenisz. To jest taki Adrian Stankowski a rebours.
I ty piszesz, że masz poglądy centroprawicowe. Litości.
Stelmach przez telefon w TVN24 

Nie mam dobrego samopoczucia. A czy inni mnie odbierają tak jak Ty to może oni się wypowiedzą. A z LP3 to jest tak jak z żoną, która mnie zdradza. Jedni się rozwiodą, inni może zabiją, a przynajmniej pobiją, a ja z nią zostanę, jeżeli tego będzie chciała.FOXD pisze: ↑śr maja 20, 2020 2:25 pm Tylko, że jest coś ważniejszego niż "zabaweczki"/hobby, od których musiałbyś sobie zrobić przerwę. Jeśli uważasz, że twoje opinie, analizy o tym co się stało przez te 4-5 dni i że wiarygodnie one brzmią dla wielu osób wiarygodnie wobec takiej deklaracji to się mylisz. Przecież tym troglodytom, którzy doprowadzili do takiego stanu właśnie o to chodzi, że co tam. Pokrzyczą, pokrzyczą a część fanów i tak zostanie z nami i będzie nasze działa uwiarygadniać. Gratuluję "dobrego samopoczucia"![]()
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Bzdury piszesz. Bądź rzetelny, dobra? Zapraszała 2 gości z tamtej strony - z partii i kogoś od prezydenta. Nie przypominam sobie 3. A trochę tych śniadań nasłuchiwałem.
Bardzo dobra dziennikarka, bez pokazywania swoich poglądów. Twój osąd o stronniczości jest bezpodstawny. Porównaj sobie Ją do Lisickiego. Zupełnie inna liga.
A ta "derekcja" i "prezeska" dalej tam tkwią w swoich gabinetach? Bo faktycznie, wychodzi na to, że to jest tęgi sabotaż polityczny...
Ostatnio zmieniony śr maja 20, 2020 2:38 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Jeszcze chwila i Reuters poda, że wszyscy odeszli.
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Jacek Kurski to skrajna prawica. Jarosław Kurski ma poglądy raczej centrowe. Fanem publicystów nie jestem ale jak słyszę kilka wypowiedzi i się z nimi zgadzam to piszę, że cenię.DeadParrot pisze: ↑śr maja 20, 2020 2:31 pmSłusznie, że cenisz. To jest taki Adrian Stankowski a rebours.
I ty piszesz, że masz poglądy centroprawicowe. Litości.
Czyli poza Baronem (który pewnie też się nie pojawi na antenie, nawet jeśli wypowiedzenia nie złoży) z prowadzących LP3 pozostali Owczarek, Żąda i Strzyczkowski.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
W TV właśnie powiedzieli że kolejny to Marcin Łukawski.
Stelka mniej więcej jak w swoim oświadczenia o odejściu. Zapytany op sm-sa wypowiedział się, że on by nic co się dzieje w jego "domu" (tak określał Trójkę), by nie wyniósł, ale ocenę udostępnienia przez Metz-a pozostawia słuchaczom. Stelka dowiedział się o nim dopiero jak Metz go upublicznił.
A co ma piernik do wiatraka? Ja jestem skrajnym lewicowcem, dla którego PZPR była ostrą prawicą, a lewicy w Polsce to już co najmniej od kilkunastu lat nie ma, ale jedynym polskim politykiem, którego ceniłem przez jakieś dziesięć lat był Janusz Korwin-Mikke. Dziesięć dlatego, że ostatnio trochę przesadza, a przedtem to ceniłem jeszcze Ryszarda Bugaja (później przestałem) i przede wszystkim Jacka Kuronia.