zbyszu pisze: śr maja 20, 2020 11:00 am
Hahahaha.
Uwaga. Kazik w propozycjach do Listy Przebojów Radia Zet. Dokładnie jako " Kazik Staszewski"

Scyzoryk, Scyzoryk! Tak na mnie wołają
Rogowiecki i Brzozowicz co się na muzyce znają.

Lecę głosować na Liście Radia Zet i w Esce.
O prawdziwy obiektywizm naprawdę trudno, bo każdy musi za coś żyć, a jak pokazuje rzeczywistość, ludzie nie lubią trudnej prawdy. Lubią dobre wiadomości, słodkie kłamstewka. Ale do 2015 roku był w Polsce większy pluralizm. Każdy miał "swoje" media i słuchając to tu to tam, można było sobie jakiś pogląd wypracować. Niestety za PISu przekaz we wszystkich państwowych mediach się ujednolicił. Nie ma już innych akcentów, czy tonacji pomiędzy Jedynką, Trójką, TVP Info czy Wiadomościami TVP. Teraz zawsze i wszędzie PIS jest super, wszystko dobre dzięki rządowi, wszystko złe przez opozycję, wszystkie inne media kłamią bo są niemieckie/żydowskie. Do tej pory nie było opluwania wszystkich z innymi poglądami przez jedną stację. A teraz tak jest. A druga strona zaczęła robić dokładnie to samo. Przez cały 2019 rok czytałem większość wstępniaków Newsweeka i tam było to samo, tylko w drugą stronę. Lis o wszystko co najgorsze obwiniał PIS. Wszystko złe przez PIS. I nawet to, że od 2018 roku przez takie gadanie PIS wygrał trzy wybory pod rząd nie zmieniło jego narracji, anie nie przyniosło mu żadnej refleksji. Wszystko złe przez PIS a każdy kto głosuje na PIS jest głupi. I teraz mamy już całkowity poziom bagna. I nawet jak nie zgadzam się z rządem, to trudno mi popierać jakąś konkretną opcję opozycyjną, bo nie jest ona wiele lepsza.
Choćby ten Budka u Beaty Michniewicz - nie odpowiedział jej na proste pytanie czy całe PO będzie bojkotować Trójkę. A to przecież mógł zrobić.
Kto lubi Lekko Stronniczych, to też nagrali filmik o naszej sytuacji.
https://www.youtube.com/watch?v=j2AOdmWxtjY