Chyba rekord należy do SA Wardęgi w tej chwili 180 mln wyświetleń,
https://www.youtube.com/channel/UCdZwMp ... s46xPscDeg
ale po tygodniu miał 90 mln w 2014.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Chyba rekord należy do SA Wardęgi w tej chwili 180 mln wyświetleń,
Mam szczerą nadzieję, że coś na tym forum się urodzi, kiedy już wszyscy ochłoniemy. Sam zajrzałem do "oceń utwór" po bardzo długiej przerwie.lady pisze: ↑wt maja 19, 2020 10:10 pm Aż tak daleko bym się nie posuwała i nie przekreślała Forum, przynajmniej ja nie mam zamiaru tego robić. Poznałam tu naprawdę wspaniałych ludzi, niektórych nawet osobiście i nie chcę tracić z nimi kontaktu. Być może zabiorą nam główny powód do spotkań tutaj, czyli Listę - choć mam nadzieję że do tego nie dojdzie - ale nie mogą zabrać nam tego co sami tutaj zbudowaliśmy, naszych relacji, znajomości, niekiedy przyjaźni. Ja na Forum zostaję, mam nadzieję że do końca.
Dzięki za podpowiedź, wezmę ten pomysł pod rozwagębarb42 pisze: ↑wt maja 19, 2020 10:13 pmJa się pożegnałam w wątku obok, ale kacper94, możesz każdego z nas pożegnać z osobna i już liczba wzrośnie, jakbyś napisał na parzystych stronach, co u Ciebie, też zmieni się liczba, a na nieparzystych zapytaj, co u nas, to poprawisz stan zadowolenia ze swego licznika postów.![]()
Najpierw to wymyślił błąd na stronie, potem utwór spoza Listy, machinacje przy liczeniu głosów to była chyba już druga bezsenna noc.
Myślę, że ani razu. I uważam inne podejście za insynuację.
Obstawiam, że tak. Marek zbyt kochał samą ideę listy, żeby pozwolić na zafałszoweania.
I "jak długo ma jeszcze w tym kraju obowiązywać zasada "winny, dopóki nie udowodni swojej niewinności?". Jak również "ilu jeszcze życzliwych, ale zdezorientowanych forowiczów przypomni sobie, że ma konto na Forum?".Carlit pisze: ↑wt maja 19, 2020 11:17 pm
No cóż. Mechanizm głosowania na Listę nie był idealny?
Czy zastanawialiście się ile razy o kolejności na liście decydowały osobiste sympatie redaktorów?
Czy Pan Marek Niedźwiecki zamierza wytoczyć Tomaszowi Kowalczewskiemu proces o zniesławienie? A jeśli nie to dlaczego?
Jak często w przeszłości osoby pracujące przy liście musiały we własnym zakresie walczyć z tym, że niektóre osoby starały się głosować na te same piosenki?
Czy w każdym przypadku walka z osobami głosującymi na te same piosenki była prowadzona sprawiedliwie i bezstronnie?
Brawo słoik!słoik pisze: ↑wt maja 19, 2020 11:26 pmI "jak długo ma jeszcze w tym kraju obowiązywać zasada "winny, dopóki nie udowodni swojej niewinności?". Jak również "ilu jeszcze życzliwych, ale zdezorientowanych forowiczów przypomni sobie, że ma konto na Forum?".Carlit pisze: ↑wt maja 19, 2020 11:17 pm
No cóż. Mechanizm głosowania na Listę nie był idealny?
Czy zastanawialiście się ile razy o kolejności na liście decydowały osobiste sympatie redaktorów?
Czy Pan Marek Niedźwiecki zamierza wytoczyć Tomaszowi Kowalczewskiemu proces o zniesławienie? A jeśli nie to dlaczego?
Jak często w przeszłości osoby pracujące przy liście musiały we własnym zakresie walczyć z tym, że niektóre osoby starały się głosować na te same piosenki?
Czy w każdym przypadku walka z osobami głosującymi na te same piosenki była prowadzona sprawiedliwie i bezstronnie?