Absolutnie, Marka jestem nawet pewniejszy niż siebie samego!obserw99 pisze: ↑wt maja 19, 2020 2:39 pmMarek Niedźwiecki jest skromnym, porządnym i uczciwym człowiekiem. Taka jest prawda a nie jakieś manipulacje czy inne kłamliwe oskarżenia.
Piotrka Barona mogę zrozumieć, on ma trudną sytuację, wierzę, że jego osoba jest gwarantem, że uszanuje Marka.
Piotr Łodej - ależ się na gościu zawiodłem. To, co odwalił z rana, czytając bez mrugnięcia oszczerstwa. I to gdy kiedyś sam grał nagrania z Topu od 4 do 6 w budziku. Siedzi 18 lat, witał się z Markiem nie raz, znali się na pewno. I takie świństwo mu robi? Wstyd. Zapamiętam na zawsze.
Piotr Stelmach - na razie jestem dość rozczarowany, poza wstawieniem apelu, którzy wstawili wszyscy... przepadł. Zawsze aktywny w mediach społecznościowych, wyparował. Wiecie, Stelka przedstawia siebie jako rewolucjonistę, słucha Depeszów, Cure, chodzi w ramonesce. To druga sytuacja, gdy trzeba uderzyć w stół, a tu cisza. Anna Gacek, jego przyjaciółka odchodziła, nie tak zniszczona, ale też potraktowana skandalicznie, to ograniczył się do pożegnania w audycji, może ze 2-3 zdania padły. Wiem, że może ma świadomość, że ciężko będzie się mu załapać do innej stacji, ma rodzinę. Ale kłóci mi się to z obrazem, jaki buduje o sobie. Nie mam prawa nic wymagać od nikogo, to są ludzie, jak powiedział Mann, mają swoje dramaty. Ale na to jak to odbieram, nic nie poradzę, tak to czuję. Stelce życzę, że wybrnie w zgodzie z samym sobą.
Co Patrycjusz powiedział? Zaraz namierzę