Kajman zaklął łagodnie czyli dyplomatycznie z szacunku do forumowiczów. Ja mam na ustach teraz same najgorsze słowa o Dyrektorze i Naczelniku państwa ze swoją ślepą sitwą. Nie będę ich może pisał ale się domyślicie o jakie słowa chodzi.
Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Re: Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Myślisz, że będą Go błagać na kolanach? Przecież to cała ta pożal się Boże "derekcja" to jest grupa trzymająca władzę i nic więcej.
Ich nie interesuje słuchacz taki jak Ty czy ja, ich interesuje, żeby było po linii władzy.
To jest choroba mediów publicznych, która toczy się od dziesięcioleci, tylko teraz jej objawy bardzo się nasiliły, bo są takie, a nie inne okoliczności.
Jak czytam bzdurne komentarze Seblita, to nie wiem jak się odnieść...
Chyba tylko tak, że to obecna władza tak bardzo chciała się odciąć od komuny i tak bardzo wstać z kolan, że aż pofrunęła w kosmos i kompletnie odleciała
(jak to powiedziano w jednym z kabaretów). Jak nie widzisz tego zakłamania do potęgi, to żal mi Ciebie.
Wracając do Listy - stoi ona pod wielkim znakiem zapytania teraz...
- konwicki1980
- Kontakt:
Mnie najbardziej tutaj oburzył spojler z filmów Marvela, bo jestem dopiero w niecałej połowie uniwersum
Ale dzień jest wyjątkowy, więc wybaczam
Nie no, niech ten dzień już się skończy.
Bo za chwilę będzie...
No właśnie
NIE BĘDZIE NICZEGO.

Ale dzień jest wyjątkowy, więc wybaczam

Nie no, niech ten dzień już się skończy.
Bo za chwilę będzie...
No właśnie
NIE BĘDZIE NICZEGO.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
No to Ci dołożyłem. Nie wiem przepraszać czy nie muszę. Wydawało mi się, że jednak od początku, teraz już wiem. No ale mimo wszystko jesteś w ścisłej czołówce słuchaczy. Ja to pewnie 60-63 pewnie nie słuchałem na żywo i pewnie podobnie nie w całości. I szkoda by mi było, żeby lista ot tak przez jednego d... się skończyła.

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Myślę że sluchacze też, tak jak niektórzy wykonawcy, powinni zbojkotować głosowanie.
Zresztą chyba już pozamiatane.
Zresztą chyba już pozamiatane.
Sam piszesz bzdury i jeszcze kilku co się zaczęło rzucać, bo wytknąłem wam niekonsekwencję. A najlepsze jest to, że w temacie LP3 napisałem dokładnie to samo co wy, bo to co zrobiono z Kazikiem uważam za skandal i głupotę. Jak go wpuszczono do zestawu, to powinno się go zostawić. Posiedziałby ze 20 tygodni, pewnie szybko by się znudził, bo samo wydarzenie też by ludzi przestało interesować. A tak zrobiono wielką aferę, na czym zresztą najbardziej skorzysta Kazik, bo wzrośnie zainteresowanie jego twórczością. I w sumie dobrze, on przynajmniej krytykuje wszystkich polityków a nie czepia się tylko jednej strony.adameria pisze: ↑sob maja 16, 2020 11:08 pm
Jak czytam bzdurne komentarze Seblita, to nie wiem jak się odnieść...
Chyba tylko tak, że to obecna władza tak bardzo chciała się odciąć od komuny i tak bardzo wstać z kolan, że aż pofrunęła w kosmos i kompletnie odleciała
(jak to powiedziano w jednym z kabaretów). Jak nie widzisz tego zakłamania do potęgi, to żal mi Ciebie.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Nie sądzę aby Go proszono czy błagano. Poza tym Marek od dawna chciał zrezygnować z listy. Ale nie miał pretekstu, teraz ma wyśmienity!!! I nikt nie będzie miał (nie powinien mieć) do Niego pretensji jeśli zrezygnuje z listy. A czy też z innych audycji, tego nie wiem. Może p. Jethon zachęciła już Go do nowego radia? Nie sądzę aby Baron chciał ciągnąć listę, bo powie no ale jak skoro Kaczyński ustala wyniki listy. I pewnie żaden inny redaktor też się nie zgodzi.
Oczywiście, że będzie po linii władzy : Mann, Niedźwiedź, to teraz czas na Kaczkowskiego i .... kto następny?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1986
Ja mam nadzieję, że jutro może w poniedziałek Kowalczewski napisze tak jak kiedyś Kukiz, że stracił kontrolę nad swoim komputerem i wszystko odwoła. Twarzy nie uratuje, ale...
Trafiłem w sieci właśnie na takie info:
Hmm, nie sądziłem, że sprawa ostatniego wyniku lp3 będzie aż taak rozwojowa. Takich myków nawet za czasów PRL-u nie kojarzę
Nie wiem czy tylko jak tak mama, ale dzisiaj chcąc sprawdzić wyniki na oficjalnej podstronie lp3 z notowania wyskakuje mi jakiś błąd. Pewnie to w wyniku tego "majstrowania".
https://fakty.interia.pl/polska/news-pi ... Id,4499274W oświadczeniu Tomasz Kowalczewski, Dyrektor-Redaktor Naczelny Programu Trzeciego Polskiego Radia, napisał, że utwór Kazika "Twój ból jest lepszy niż mój ból" trafił na notowanie przebojów "spoza listy", a podczas liczenia głosów miało dojść do "manipulacji".
"Podczas elektronicznego głosowania nad Listą Przebojów Trójki w dn. 15.05.2020 r. został złamany regulamin i do głosowania wprowadzono piosenkę spoza listy. Nadto dokonano manipulacji przy liczeniu głosów oddawanych na poszczególne piosenki, co zafałszowało wynik końcowy. W związku z tym Redakcja podjęła decyzję o unieważnieniu tego głosowania. Wyrażamy ubolewanie i przepraszamy wszystkich słuchaczy za zaistniałą sytuację. Na kolejne głosowanie Listy Przebojów Trójki zapraszamy 22 maja o stałej porze" - oświadczył Kowalczewski.
Hmm, nie sądziłem, że sprawa ostatniego wyniku lp3 będzie aż taak rozwojowa. Takich myków nawet za czasów PRL-u nie kojarzę

Nie wiem czy tylko jak tak mama, ale dzisiaj chcąc sprawdzić wyniki na oficjalnej podstronie lp3 z notowania wyskakuje mi jakiś błąd. Pewnie to w wyniku tego "majstrowania".
Oj chłopaka, chłopaku sorry ale widać ześ młody. Ta piosenka Kazika i tak w swej wymowie lightowa. Tego typu protest-songi za czasów PRL-u były znaczeni dosadniejsze. Także ponowię jednak pewną sugestię do ciebie abyś jednak przemyślał wpierw co chcesz napisać, a nie reagował pod wpływem emocji

Ostatnio zmieniony sob maja 16, 2020 11:23 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
- bobby-x
Nie wierz , że Kowalczewski tak zrobi. Przecież jest po linii partyjnej. Woli partię a nie redaktorów. Na co Ty liczysz?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Pewnie naiwny jestem, nadzieja umiera ostatnia. Chciałbym się w poniedziałek obudzić i usłyszeć, że pseudo dyrektór trójki został wyrzucony dyscyplinarnie, a wyniki listy uznane za słuszne oraz, że prowadzący pozostają przy liście. Oj głupi ja.
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Nie ma Manna, Chojnackiego, Gacek a teraz i Marka, ojca LP3. O jakim słońcu piszesz? Nadzieja umiera niestety coraz szybciej....
Tak mogłoby być w czasach kiedy do wyboru miałeś li tylko media publiczne. Dzisiaj jest inny czas inna rzeczywistość. Najwyraźniej obecna władza myśli inaczej, ale to jest jej błąd, bo w ten sposób niszczy sama siebie

- bobby-x
Nie kłócimy się Nicoletto. Ale fanatyzm jest groźny pod każdą postacią. Mnie ostatnio PIS podoba się, pracujące córki nie płacą 18% podatku, ja dostałem postojowe 2080 zł, po raz pierwszy w życiu dostałem coś od Państwa Polskiego. Tylko czemu kij ma zawsze dwa końce ?
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
I tutaj się zgadzamy w pełni. Ale nie zgadzamy się z czymś innym - po prostu odcinanie się od komuny po 30 latach od jej końca, to jest mniej więcej jak wracanie do mitologii greckiej. O innych idiotyzmach nie wspomnę, bo to nie na temat.
Za to na temat jest to, że obecna "derekcja" zachowała się gorzej niż za komuny. Wtedy utwory usuwano dyskretnie i po cichu.
A tutaj będzie afera na całą Polskę - ale może to i nawet lepiej.
Święta nieprawda. Poza tym nie kłócimy się o partie polityczne, tylko domagamy się prawa, sprawiedliwości i przyzwoitości. To naprawdę nie jest takie trudne, a warto być przyzwoitym.
- bobby-x
Takiego cudu nad Wisłą na Myśliwieckiej, może dokonać tylko Pan Nad Prezes.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Czemu zawsze słyszę "Nie kłóćcie się o partie polityczne" akurat tam, gdzie nikt nie kłóci się o partie polityczne? xD
Ja mam taki pomysł, żeby zasypać Trójkę kartkami pocztowymi (mogą być pocztówki) z głosami na Kazika. Tylko żeby miało to sens należałoby to rozpropagować na mordoksiążce. Ja nie mam tam konta, więc tego nie zrobię.
Gdyby tak w tygodniu przyszło kilka tysięcy kartek to... pewnie pan dyrektor miałby czym palić w piecu. Ale pokazalibyśmy, co sądzimy.
Gdyby tak w tygodniu przyszło kilka tysięcy kartek to... pewnie pan dyrektor miałby czym palić w piecu. Ale pokazalibyśmy, co sądzimy.
A ja dostałem w tym miesiącu podwyżkę 500 zł z wyrównaniem od stycznia. To w wymiarze sprawiedliwości. To samo w prokuraturach i ZUS-ie. I nie dam się kupić. Będę głosował zgodnie z przekonaniami, w przypadku najbliższego notowania, jeśli się odbędzie, wcale zatem.
Hmmm, ja się obawiam raczej ich bierności

- bobby-x
Proszę, proszę 198 gości na naszym niszowym forum. Pozdrawiamy Was Goście