Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Kruklanki
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1985
Re: Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Oświadczenie Dyrektora-Redaktora Naczelnego Programu 3 Polskiego Radia
https://www.polskieradio.pl/9/29/Artyku ... TutF2UmFn0
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Kruklanki pisze: ↑sob maja 16, 2020 7:05 pm Oświadczenie Dyrektora-Redaktora Naczelnego Programu 3 Polskiego Radia

Przecież to brzmi absurdalnie. Unieważnienie głosowania i co? Następne z podwójnym numerem? Wymazanie tej piosenki z następnego zestawu. Więcej pytań niż odpowiedzi..Kruklanki pisze: ↑sob maja 16, 2020 7:05 pm Oświadczenie Dyrektora-Redaktora Naczelnego Programu 3 Polskiego Radia
- konwicki1980
- Kontakt:
Cóż, TStudent już się cieszy, bo dybie na posadę Niedźwiedzia
Myślę, że jeszcze kilka ciepłych słów o panującym reżimie i ma szanse...

Ostatnio zmieniony sob maja 16, 2020 7:10 pm przez konwicki1980, łącznie zmieniany 1 raz.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Profesor Osiatyński, po dwóch zdaniach, krzyknąłby "dawaj puentę". Ostatnie zdanie nijak się ma do wpisu EVENo, nabijasz posty i siejesz prywatę. Apeluję byś zaprzestał wycieczek po komuniach, weselach i parafiach na forum Listy Przebojów Programu Trzeciego.TStudent pisze: ↑sob maja 16, 2020 5:41 pmWiększość takich piosenek jest i takimi się w pewnej części zachwycam.W pewnej części się z Tobą zgodzę, chodzi mi o to, że ta data kojarzy się jednoznacznie i przez lata słuchania różnych serwisów informacyjnych i rozmów na temat tej daty i tego zdarzenia, to widać, jak mocno Polacy są skłóceni.
Teraz jest epidemia koronawirusa i co? Mamy to samo. Jest wiele i to nawet zatajonych przypadków łamania wytycznych, ale widać wyraźnie, że ludzie są zbuntowani i z jednej strony to rozumiem, bo przykładowo sam ze zwolennika maseczek stałem się raczej ich przeciwnikiem (przynajmniej w kontekście wysiłku fizycznego), ale z drugiej martwię się o to, że np. moi znajomi z parafii zapłacą mandat za przebywanie w kościele ponad wymiar - między 20.04. a 16.05. mogło w moim kościele przebywać 20 wiernych i ewentualnie pięcioro w zakrystii, jednak jestem co niedziela jako ministrant i widzę, że jest tak naprawdę drugie tyle albo więcej i gdzie tu przepraszam jest porządek?
- 8azyliszek
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2002
Szanowni Słuchacze,
Podczas elektronicznego głosowania nad Listą Przebojów Trójki w dn. 15.05.2020 r. został złamany regulamin i do głosowania wprowadzono piosenkę spoza listy. Nadto dokonano manipulacji przy liczeniu głosów oddawanych na poszczególne piosenki, co zafałszowało wynik końcowy.
W związku z tym Redakcja podjęła decyzję o unieważnieniu tego głosowania. Wyrażamy ubolewanie i przepraszamy wszystkich słuchaczy za zaistniałą sytuację.
Na kolejne głosowanie Listy Przebojów Trójki zapraszamy 22 maja o stałej porze.
Tomasz Kowalczewski
Dyrektor-Redaktor Naczelny
Programu 3 Polskiego Radia
Hahaahahahahahahaahahahahahahaahahahahahaahahahahahahahaha
Wowowowowowowowwowowoowowowowowowowowowowo
Jak napisałem w trzecim swoim poście na 1 stronie tego tematu - nie myślałem, że przy tej dyrekcji, ten utwór wejdzie do Propozycji. I okazało się, że niestety miałem rację.
BTW - wszystkie nowości w Propozycjach są spoza Listy. Przecież inaczej można by było głosować tylko na 50 utworów w zestawieniu. Jak można inaczej wpuścić nową piosenkę? Ona zawsze w 1 tygodniu będzie spoza Listy.
Chyba że chodzi o listę zatwierdzonych utworów przez Dyrekcję na Mysiej.
Podczas elektronicznego głosowania nad Listą Przebojów Trójki w dn. 15.05.2020 r. został złamany regulamin i do głosowania wprowadzono piosenkę spoza listy. Nadto dokonano manipulacji przy liczeniu głosów oddawanych na poszczególne piosenki, co zafałszowało wynik końcowy.
W związku z tym Redakcja podjęła decyzję o unieważnieniu tego głosowania. Wyrażamy ubolewanie i przepraszamy wszystkich słuchaczy za zaistniałą sytuację.
Na kolejne głosowanie Listy Przebojów Trójki zapraszamy 22 maja o stałej porze.
Tomasz Kowalczewski
Hahaahahahahahahaahahahahahahaahahahahahaahahahahahahahaha
Wowowowowowowowwowowoowowowowowowowowowowo
Jak napisałem w trzecim swoim poście na 1 stronie tego tematu - nie myślałem, że przy tej dyrekcji, ten utwór wejdzie do Propozycji. I okazało się, że niestety miałem rację.
BTW - wszystkie nowości w Propozycjach są spoza Listy. Przecież inaczej można by było głosować tylko na 50 utworów w zestawieniu. Jak można inaczej wpuścić nową piosenkę? Ona zawsze w 1 tygodniu będzie spoza Listy.
Chyba że chodzi o listę zatwierdzonych utworów przez Dyrekcję na Mysiej.

Ostatnio zmieniony sob maja 16, 2020 7:13 pm przez 8azyliszek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
szok. myślałem, że to fake.
nie mogli inaczej zrobić, bo za tydzień znów byłby na 1.
komuna mogłaby się od nich uczyć...
nie mogli inaczej zrobić, bo za tydzień znów byłby na 1.
komuna mogłaby się od nich uczyć...
- 8azyliszek
To rząd oficjalny
System Totalitarny
Rząd oficjalny
Od zawsze totalitarny jest
Wolność, po co wam wolność
Macie przecież telewizję (publiczną)
System Totalitarny
Rząd oficjalny
Od zawsze totalitarny jest
Wolność, po co wam wolność
Macie przecież telewizję (publiczną)
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
hahaha, słaby żart, gość oszalał.Podczas elektronicznego głosowania nad Listą Przebojów Trójki w dn. 15.05.2020 r. został złamany regulamin i do głosowania wprowadzono piosenkę spoza listy.
Tomasz Kowalczewski k...p..., złamany ch... niech sp...!!!

Myślę że kolejne notowanie nie powinno się odbyć...
Dziękujemy za 1998 notowań i to by było na tyle.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
No rzeczywiście masakra.
- VILKI
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.
ciekaweee jaką...

- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Ten gość ma jakiś adres mailowy?8azyliszek pisze: ↑sob maja 16, 2020 7:09 pm Tomasz Kowalczewski
Kilka ciepłych słów mu się należy.
- VILKI
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.
chyba nie myślisz że coś od niego w tej decyzji zależało...jollyroger72 pisze: ↑sob maja 16, 2020 7:17 pmTen gość ma jakiś adres mailowy?8azyliszek pisze: ↑sob maja 16, 2020 7:09 pm Tomasz Kowalczewski
Kilka ciepłych słów mu się należy.
- 8azyliszek
Musimy anulować, bo przegramy.
Okazało się, że te słowa są prorocze.
Już niedługo TStudent - dyrektor muzyczny radiowej Trójki.
Okazało się, że te słowa są prorocze.

Już niedługo TStudent - dyrektor muzyczny radiowej Trójki.

Ostatnio zmieniony sob maja 16, 2020 7:20 pm przez 8azyliszek, łącznie zmieniany 1 raz.
I w ten sposób kolejnej Listy juz raczej nie będzie...
Aby uniknąć fałszerstw należy wprowadzić głosowanie korespondencyjne.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania 1016.
W kwestii oświadczenia T. Kowalczewskiego powiem tylko jedno.
Zacytuję - a jakże! - Kazika:
"Wstyd! Wstyd! Wstyyyd!!!
Wstyd! Wstyd! Hańba i wstyd!!!"
Zacytuję - a jakże! - Kazika:
"Wstyd! Wstyd! Wstyyyd!!!
Wstyd! Wstyd! Hańba i wstyd!!!"
- 8azyliszek
Sławomir Pietrzak, szef SP Records, czyli wydawca płyt Kazika i Kultu mówi nam, że na razie zachowuje spokój:
- Chcę wierzyć, że coś im się akurat teraz "wykrzaczyło", choć to dosyć dziwne, że strona Polskiego Radia padła akurat teraz, gdy wygrał Kazik. Gdy wygrywał Dawid Podsiadło czy Pearl Jam, to strona nie padała.
- Nikogo nie złapałem za rękę, więc nie wiem, czy ktoś ma tu złe intencje - mówi Pietrzak. - Wciąż liczę, że to jest przypadek. Ale to bardzo dziwny zbieg okoliczności. Nie można wykluczyć niczego. Dowiemy się więcej, jeśli w poniedziałek ktoś wyleci z Trójki, bo pozwolił, żeby Kazik wygrał listę przebojów.
Pietrzak zastanawia się, co będzie dalej:
- Jak z tego wybrną? Przecież na tę listę głosują słuchacze. Będą manipulować wynikami głosowania, aby wygrał inny wykonawca? Zakażą grać utwory kontrowersyjne? To będzie sytuacja gorsza niż z PRL.
A co, jeśli potwierdzi się teoria, że lista przebojów zniknęła celowo, w ramach cenzury?
- Jeśli tak jest, to przecież już nikt takiemu radiu nie zaufa. Może się pojawić bojkot. Jak śpiewał Kazik: "ktoś kto tam występuje, tego ja nie szanuję". Jeśli ktoś z politycznego rozdania znów będzie decydował, co można grać w radiu, i usuwał Kazika, to będzie koniec tej rozgłośni. Wciąż mam jednak nadzieję, że to tylko jakaś pomyłka i dobra, obiektywna Trójka Marka Niedźwieckiego wróci.
I to Pietrzak powiedział przed oświadczeniem sz.p. dyrektora Kowalczewskiego. Trafił w punkt.
I ja przez te trzy lata wielokrotnie sobie żartowałem, że Lista jest ustawiana, że redaktorzy wstawiają swoich znajomych, że gorsze piosenki są na siłę promowane, a niewygodne usuwane i unieważnia się głosy słuchaczy. I okazuje się że miałem rację.

- Chcę wierzyć, że coś im się akurat teraz "wykrzaczyło", choć to dosyć dziwne, że strona Polskiego Radia padła akurat teraz, gdy wygrał Kazik. Gdy wygrywał Dawid Podsiadło czy Pearl Jam, to strona nie padała.
- Nikogo nie złapałem za rękę, więc nie wiem, czy ktoś ma tu złe intencje - mówi Pietrzak. - Wciąż liczę, że to jest przypadek. Ale to bardzo dziwny zbieg okoliczności. Nie można wykluczyć niczego. Dowiemy się więcej, jeśli w poniedziałek ktoś wyleci z Trójki, bo pozwolił, żeby Kazik wygrał listę przebojów.
Pietrzak zastanawia się, co będzie dalej:
- Jak z tego wybrną? Przecież na tę listę głosują słuchacze. Będą manipulować wynikami głosowania, aby wygrał inny wykonawca? Zakażą grać utwory kontrowersyjne? To będzie sytuacja gorsza niż z PRL.
A co, jeśli potwierdzi się teoria, że lista przebojów zniknęła celowo, w ramach cenzury?
- Jeśli tak jest, to przecież już nikt takiemu radiu nie zaufa. Może się pojawić bojkot. Jak śpiewał Kazik: "ktoś kto tam występuje, tego ja nie szanuję". Jeśli ktoś z politycznego rozdania znów będzie decydował, co można grać w radiu, i usuwał Kazika, to będzie koniec tej rozgłośni. Wciąż mam jednak nadzieję, że to tylko jakaś pomyłka i dobra, obiektywna Trójka Marka Niedźwieckiego wróci.
I to Pietrzak powiedział przed oświadczeniem sz.p. dyrektora Kowalczewskiego. Trafił w punkt.
I ja przez te trzy lata wielokrotnie sobie żartowałem, że Lista jest ustawiana, że redaktorzy wstawiają swoich znajomych, że gorsze piosenki są na siłę promowane, a niewygodne usuwane i unieważnia się głosy słuchaczy. I okazuje się że miałem rację.

Ostatnio zmieniony sob maja 16, 2020 7:26 pm przez 8azyliszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2013
Myślę, że to koniec LP3.
Być może też pracy Pana Marka w Trójce.
Być może też pracy Pana Marka w Trójce.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Wcześniej bym napisał, że nie powinno się takich rzeczy pisać, dziś powiem, że napisałeś zdecydowanie cienkoMiszon pisze: ↑sob maja 16, 2020 7:12 pmhahaha, słaby żart, gość oszalał.Podczas elektronicznego głosowania nad Listą Przebojów Trójki w dn. 15.05.2020 r. został złamany regulamin i do głosowania wprowadzono piosenkę spoza listy.
Tomasz Kowalczewski k...p..., złamany ch... niech sp...!!!
(
Myślę że kolejne notowanie nie powinno się odbyć...
Dziękujemy za 1998 notowań i to by było na tyle.

o ku rw ie ni ec.
-
Oby nie, Marek jest nie do ruszenia, bo inaczej Topy Wszech Czasów nie będą już takie same i możliwy powrót Tomka Żądy albo przyjdzie Piotrek Łodej. Daria musi wrócić. Kazik dobry, ale nie wiedziałem o przekazie. Jednakże Deep Purple jako nr 1 też się przyjmie. Stonesi też mogą być.
Ostatnio zmieniony sob maja 16, 2020 7:32 pm przez jedrzej2012, łącznie zmieniany 3 razy.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Oczom nie wierzę 

- 8azyliszek
Leci wiadomość po Internecie
Dopiero jutro będzie w gazecie
Z tej perspektywy widać dokładnie
Stan TRÓJKI na dnie