gżegoż pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:26 pm
I ja jestem wielkim kociarzem! Moja Kicia też ma na imię Psotka Wygłaskajcie ode mnie wszystkie swoje mruczące pociechy!
Nasze to 11 letnia Bunia, 10 letnia Florka i 4 letnia Luśka. No i Jasiek Cairn terier.
Pamiętam, o Buni i Florce gaja6 kiedyś dawno pisała Pozdrowienia dla zwierzolubnej rodziny!
gżegoż pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:26 pmI ja jestem wielkim kociarzem! Moja Kicia też ma na imię Psotka Wygłaskajcie ode mnie wszystkie swoje mruczące pociechy!
Ale temat się wywiązał, kto by się spodziewał. Wygłaskajcie Kotki i Koty, te mruczące i przede wszystkim te Wasze niepotrafiące mruczeć.
trójkowicz pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:13 pm
Teraz ten blok z archiwaliami - bardzo fajny pomysł, to mogłoby być co tydzień - godzina tylko na konkretne notowanie z odległej przeszłości. Niestety jak pokazuje historia np. z ABC Listy, zwykle takie zrywy są krótkotrwałe, a szkoda.
Nawet bym poszedł jeszcze krok dalej Przydałoby się powspominanie starych czasów w telewizji. Jakieś nie wiem, pierwsze odcinki Klanu, starutkie odcinki Familiady, czy nawet przypomnienie takiego Śmiechu warte...
I jeszcze takie teleturnieje, jak "Miliard w rozumie" i "Wielka gra"!
gżegoż pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:30 pm
Pamiętam, o Buni i Florce gaja6 kiedyś dawno pisała Pozdrowienia dla zwierzolubnej rodziny!
Dzięki wzajemnie. Jeszcze z dwa lata temu wzięliśmy kota (czystego) od kolegi bo nie miał gdzie go dać, ale niestety jedna z kotek zaczęła chorować z tego powodu i musieliśmy Nikodema oddać, na szczęście znalazł swój nowy dom.
trójkowicz pisze: ↑pt maja 15, 2020 10:13 pm
Teraz ten blok z archiwaliami - bardzo fajny pomysł, to mogłoby być co tydzień - godzina tylko na konkretne notowanie z odległej przeszłości. Niestety jak pokazuje historia np. z ABC Listy, zwykle takie zrywy są krótkotrwałe, a szkoda.
Nawet bym poszedł jeszcze krok dalej Przydałoby się powspominanie starych czasów w telewizji. Jakieś nie wiem, pierwsze odcinki Klanu, starutkie odcinki Familiady, czy nawet przypomnienie takiego Śmiechu warte...
I jeszcze takie teleturnieje, jak "Miliard w rozumie" i "Wielka gra"!
I pierwsze odcinki "Koła fortuny" z Wojciechem Pijanowskim i Magdą Masny.