A dzisiaj M.Makowska miała coś zapowiedzieć w audycji "Tu PRIII" o 13.30. Niestety nie słuchałem a ramówka na stronie oczywiście nie zaktualizowana

Jeśli ktos coś wie to proszę o informacje.
I dziękuję

Rejestrator się znalazł.Yacy pisze:Dzięki ogromne za te informacje
Muzyka ciszy - Kydryński i OwczarekBardzo jestem ciekawy. Fajnie ze Owczarek będzie w piątek bo we czwartek to pewnie słuchał nie będę
Chyba żeby sie znalazł rejestrator
Też tak myślę, więc stąd moje pytanie. Pamiętam, że był Bach i Mozart. Reszty niestety nie. Ale poszukam jeszcze.Yacy pisze:Dziękuję ale ...to już chyba nie aktualne. Owczarka słuchałem i ... to jednak nie Markowa Muzyka CiszyA Kydryńskiego chciałbym aby tylko ktoś napisał co było. Przynajmniej przykłady. Na stronach Trójki ani widu ani słych spisu utworów
to pewnie polubił byś Barona tylko za pierwszą godzinę bo dwie następne miały się takzbyszu pisze:Dodam, ze te "ulubione płyty" Barona beda w większosci ze Skandynawi
Takiego Barona lubie
hm, jeśli to chyba tylko pierwszą godzinąabd3mz pisze:neon.ko czy nadal jesteś zainteresowana tą audycją Barona ?
Prośba do Megalomaniaca 3-owego: Czy mógłbyś podać spis pierwszej godziny ? Z wysyłaniem u mnie słabo, no ale jeżeli spowoduje to uśmiech neon.kineon.ka pisze:hm, jeśli to chyba tylko pierwszą godzinąabd3mz pisze:neon.ko czy nadal jesteś zainteresowana tą audycją Barona ?. ale i tego nie wiem, bo Megalomaniac 3-owy podał tylko spis drugiej i trzeciej.... (za co też dzięki
). jeśli z tego wynika, że w pierwszej było dużo Północy, to bardzo bym się uśmiechnęła
...
...niestety nie mam i nie słuchałem tej pierwszej godziny- to i spisu też nie podam...a sam teraz jestem ciekaw co Baron grał?abd3mz pisze:Prośba do Megalomaniaca 3-owego: Czy mógłbyś podać spis pierwszej godziny ? Z wysyłaniem u mnie słabo, no ale jeżeli spowoduje to uśmiech neon.kineon.ka pisze:hm, jeśli to chyba tylko pierwszą godzinąabd3mz pisze:neon.ko czy nadal jesteś zainteresowana tą audycją Barona ?. ale i tego nie wiem, bo Megalomaniac 3-owy podał tylko spis drugiej i trzeciej.... (za co też dzięki
). jeśli z tego wynika, że w pierwszej było dużo Północy, to bardzo bym się uśmiechnęła
...
Ten mój pesymizmabd3mz wczoraj pisze:Dobrze to wyślę tę audycję w całości. Postaram się jeszcze w tym tygodniu, choć raczej w następnym.
to ja już dziękuję, chociaż zabiorę się za ściąganie dopiero póóóóźnym wieczorem albo nawet jutroabd3mz pisze:Ten mój pesymizmabd3mz wczoraj pisze:Dobrze to wyślę tę audycję w całości. Postaram się jeszcze w tym tygodniu, choć raczej w następnym.
Audycja już jest dostępna tutaj: http://www.chomikuj.pl/abd3mz/program_3 ... -11-02.ogg
Proszę bardzo.neon.ka pisze:to ja już dziękuję, chociaż zabiorę się za ściąganie dopiero póóóóźnym wieczorem albo nawet jutroabd3mz pisze:Ten mój pesymizmabd3mz wczoraj pisze:Dobrze to wyślę tę audycję w całości. Postaram się jeszcze w tym tygodniu, choć raczej w następnym.
Audycja już jest dostępna tutaj: http://www.chomikuj.pl/abd3mz/program_3 ... -11-02.ogg. dzięki!!!