Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kacper94 pisze: ↑sob maja 02, 2020 3:32 pm
Nie wszystko, coś musi zostać na jutro. Chyba jutro - tak żeby było różnie - zdecyduje się na placki ziemniaczane
U mnie jutro będzie grill, a więc na pewno coś dla siebie znajdę Jakbyś zatęsknił jednak za mięskiem to zapraszam
A ja znam taki dowcip, trochę po bandzie ale proszę:
Swego czasu umarł Zbigniew Wodecki. Wiec poszedł do nieba i wchodzi przez bramy raju a tam wita go św. Piotr:
- No witam Cie Zbyszku. Miło Cie widzieć, gościć i w ogóle. Bedziesz sie tu świetnie z nami bawił, jest tu wiele wspaniałych osob, ktore musisz poznać.
Chciałbym Ci ich przedstawić. Od kogo zacząć.
Wodecki: - Zacznij od Bacha
obserw99 pisze: ↑sob maja 02, 2020 3:31 pm
Bataty jednak mają być dłużej w piekarniku więc pójdę za 30 minut.
Raz jadłem batata i więcej tego nie powtórzę.
Ja tylko co jakiś czas dla odmiany. Muszę jakoś odreagować wczorajsze placki ziemniaczane, które mi jakoś nie wyszły. Za bardzo byłem przyklejony do radia a nie do patelni.
Nie wszystko, coś musi zostać na jutro. Chyba jutro - tak żeby było różnie - zdecyduje się na placki ziemniaczane
U mnie jutro będzie grill, a więc na pewno coś dla siebie znajdę Jakbyś zatęsknił jednak za mięskiem to zapraszam
1. Maanam - SZAŁ NIEBIESKICH CIAŁ
2. Brygada Kryzys - TO CO CZUJESZ
3. Perfect - CHCEMY BYĆ SOBĄ
4. TSA - TRZY ZAPAŁKI
5. Stare Dobre Małżeństwo - CZARNY BLUES O CZWARTEJ NAD RANEM
6. Czesław Niemen - WSPOMNIENIE
7. Wojciech Młynarski - JESZCZE W ZIELONE GRAMY
8. Kazik - CELINA
9. Dżem - WHISKY
i kolejna godzina:
1. Grzegorz Turnau - BRACKA
2. Anna Jantar i Budka Suflera - NIC NIE MOŻE WIECZNIE TRWAĆ
3. Budka Suflera - CIEŃ WIELKIEJ GÓRY
4. Republika - TELEFONY
5. Lady Pank - KRYZYSOWA NARZECZONA
6. Oddział Zamknięty - OBUDŹ SIĘ
7. Marek Grechuta - ŚWIECIE NASZ
8. Breakout - KIEDY BYŁEM MAŁYM CHŁOPCEM
9. Myslovitz & Marek Grechuta - KRAKÓW
10. Lady Pank - ZAWSZE TAM GDZIE TY
11. Teatr Narodowy - PIOSENKA JEST DOBRA NA WSZYSTKO
petergerman pisze: ↑sob maja 02, 2020 3:39 pm
A ja znam taki dowcip, trochę po bandzie ale proszę:
Swego czasu umarł Zbigniew Wodecki. Wiec poszedł do nieba i wchodzi przez bramy raju a tam wita go św. Piotr:
- No witam Cie Zbyszku. Miło Cie widzieć, gościć i w ogóle. Bedziesz sie tu świetnie z nami bawił, jest tu wiele wspaniałych osob, ktore musisz poznać.
Chciałbym Ci ich przedstawić. Od kogo zacząć.
Wodecki: - Zacznij od Bacha
Tez lubię grilla szczególnie z sąsiadami. Teraz to nie wiem jak na grillu jeść w tych maseczkach a do tego wejdzie jakiś policjant i da mandat, że robimy grilla w towarzystwie. Grill w stresie to nie grill.