Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kacper94 pisze: ↑sob maja 02, 2020 3:14 pm
Taki obiad to nie dla mnie, mi się wydaje, że dzisiaj jest piątek, bo jadłem dzisiaj pierogi, które miałem zjeść wczoraj, a zadowoliłem się naleśnikiami z serem
Co ja bym dała dzisiaj za pierogi albo naleśniki z serem ...
Zapraszam do siebie, tylko to pewnie jest kawałek drogi z Bieszczad na zachód Polski.
"Jezu jak się cieszę" w tym roku o kilka miejsc wyżej. W Top 100 z radością powitałbym co najpierw połowę płyty Klausa (wliczając bonusy, czyli też JJSC), ale dobre i to.
Ostatnio zmieniony sob maja 02, 2020 3:21 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
kacper94 pisze: ↑sob maja 02, 2020 3:14 pm
Taki obiad to nie dla mnie, mi się wydaje, że dzisiaj jest piątek, bo jadłem dzisiaj pierogi, które miałem zjeść wczoraj, a zadowoliłem się naleśnikiami z serem
Co ja bym dała dzisiaj za pierogi albo naleśniki z serem ...
A daleko masz do Biedronki? Tamtejsze pierogi ze śmietaną mi naprawdę smakują.
lady pisze: ↑sob maja 02, 2020 3:18 pm]Co ja bym dała dzisiaj za pierogi albo naleśniki z serem ...
Ja przez top nie mam czasu na obiad. Tylko taka minipseudopizza i kanapki. I może pestki z dyni.
Lemmy pisze: ↑sob maja 02, 2020 3:18 pm
tak jak cenię wszelaką twórczość Janerki, tak uważam, że "Jezu, jak się cieszę" jest jak na jego standardy zwyczajnie mierne
W panujących okolicznościach ludzi pogody uczy raczej coś innego niż czas, ale rekordowa pozycja Łobaszewskiej w PTWC jakoś specjalnie nie dziwi, nawet jeśli utwór na bieżąco lansowała Jedynka, nie Trójka.
Łobaszewska u mnie z dziesiątką na miejscu 118, ale wyżej oceniłem Za szybą z repertuaru NBK i Gdybyś (u mnie z głosem). Lady Pank na siedem.
384/60=6,40 czyli nadal śrubujemy.
Za 20 min idę na łososia atlantyckiego z batatami i czerwonym winem (wolę bardziej niż białe). Jak będzie dobre wino to nie wiem czy szybko wrócę ale postaram się.
Fani Lady Pank w tym roku niespecjalnie się zmobilizowali, bo "Mniej niż zero", chociaż nadal najwyżej z repertuaru Borysewicza i spółki, w tym roku zjechał o 12 pozycji.