Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
8azyliszek pisze: ↑sob maja 02, 2020 10:15 am
Nie wywołuj Organka z lasu.
Ja nie miałbym nic przeciwko jego Wiośnie w zestawie, ale czekam w tym topie na Mississippi, bo słyszałem je raz w życiu.
No ale Madryt też mógłby być w zestawie.
kacper94 pisze: ↑sob maja 02, 2020 10:20 am
Poważnie tylko raz w życiu?
Tak, w podsumowaniu 2017
I to też nie do końca uważnie wysłuchałem, bo akurat mama prasowała obrus na kolędę na następny dzień ztcp. Taki tam benefis starego żelazka
Grechuta dobry, ale ten utwór nie należy do moich ulubionych.
obserw99 pisze: ↑sob maja 02, 2020 10:17 am
O.N.A. na 9. Skawiński to też niezły gitarzysta, jeśli pominiemy twórczość Kombi.
Melduję się ponownie. Już po pierwszej godzinie wiem, że żadnego z utworów na podium mojego rankingu nie będzie w 100-tce ("Nim stanie się..." na 1., "Czas ołowiu" na 3.), podobnie jak wybranego przeze mnie Heya .
Kiedyś zastanawiałem się, czemu Chylińską już u progu kariery nachodzą tak dalekosiężne myśli o jej końcu, ale przypomniałem sobie, że i Kombi na drugiej płycie miało utwór o przemijaniu (tytułowi "Królowie życia" autorstwa Dutkiewicza).
Ostatnio zmieniony sob maja 02, 2020 10:32 am przez GregF, łącznie zmieniany 2 razy.
odmrożenie Maryli Rodowicz ma być podobno piątym etapem odmrażania gospodarki, potwierdzone info
ps Grechuta piękny, akurat skończyłem latać z odkurzaczem jak się pojawił; trudno było trafić lepiej
A ja wolę Beksę przy odkurzaniu. Płaczę jak muszę odkurzać