Wydawało mi się, że tego wczesnego Kombi to Ty kompletnie.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja żadnego nie lubię. Ale czasem może nawet na prawie pięć coś się znajdzie. Poza tym nie mogę dać tu zera, bo byłoby ich mnóstwo. No i na aż tak mało nie zasługuje. Dwa to też słabiutko - pogranicze koszmaru.
Akurat Lucciola rok temu była grana jako 117. przez Metza. Co godzinę było losowo coś spoza top 100.adamDD pisze: ↑pt maja 01, 2020 10:37 am Trochę mi Trójka zrobiła psikusa z tym TOP-em 1 maja, bo w sumie mam dziś b. ważny rodzinny dzień...ale z 2 strony będę miał dziś mnóstwo wspaniałych prezentów muzycznych...
A dwudniowy TOP to genialny pomysł....w końcu w Topie usłyszy Urszulę, Bajm, Bandę i Wande, Kombi, Czerwone Gitary, Irę, Franka Kimono, Z. Sośnicką, Izabelę Trojanowską, Lucciolę, Objazdowe Nieme Kino i mnóstwo innych wspaniałych nagrań, które nie mieściły się w TOP 100...
Już co chwilę pieję od 9 z zachwytu...Szpal, Maanam, moje ukochane Ciało Republiki (nigdy nie zapomnę listy Trójki z sierpnia 1985, jak było nowością na 1 miejscu...ale miałem emocje słuchając tej listy w małej wsi koło Wyszkowa), Hołdys, Lao Che, Bajm, Sośnicka, Kombi....no i 2 raz moja ukochana Republika i Nieustanne Tango...
No i teraz się pochwalę...urodziłem się 1 maja 1970r. o 8.15.
No i dziś w 50 urodziny o 8.15 odpaliłem z vynyla moją polską płytę nr 1 czyli Nieustanne Tango....
Od 9 już jestem z Trójeczką...mnóstwo fajnych rzeczy mnie dziś czeka....
A po TOP-ie na deser z Vinyla mój zagraniczny numer 1 czyli Duran Duran - Rio
….piękny dzień przed nami, a jutro dalszy ciąg....cudnie...
...życzę wszystkim wielu wspaniałych wrażeń muzycznych...
adamDD z Gdańska