obserw99 pisze: ↑pt kwie 17, 2020 8:20 pm
Fatalnie mi się oddycha a do tego mi okulary parują. Ufff
Witaj w klubie.
Najgorzej mają rodzice w pracy, gdzie w zakładzie (akurat w tym, co pracują) wprowadzili obowiązek użytkowania masek. A robią w ruchu i na dodatek wentylacja została wyłączona... z powodu wirusa
lady pisze: ↑pt kwie 17, 2020 8:26 pm
Nie powinno się ich zdradzać póki się nie spełnią
Ja wbrew przesądom powiedziałem o swoim najskrytszym marzeniu pewnej coach i jakoś zrobiłem ten krok do przodu dla realizacji tegoż. Wprawdzie jeden, ale jak epidemia ustanie, może będzie ich więcej
obserw99 pisze: ↑pt kwie 17, 2020 8:20 pm
Fatalnie mi się oddycha a do tego mi okulary parują. Ufff
Witaj w klubie.
Mogę się dołączyć, bo mam podobnie? A najgorsze, że nie mam dobrego rozwiązania w tej sytuacji, bez okularów mało co widzę, zestaw okulary + maska dają taki sam efekt..
temik3 pisze: ↑pt kwie 17, 2020 8:30 pm
Ja się o Piotr boję, ale obyś miał rację.
Równie dobrze mogliby wypaść Rusowicz, Gitary i Julka. Czyli wymiana akurat na niekorzyść, ale zdecydowanie mniejszą niż gdyby wypadł Piotr zamiast któregoś z tej trójki. Ja oczywiście najbardziej wolałbym wypadek niesportowego Rojka.
Jak dla mnie są lepsze kawałki na tej płycie. Swoją drogą, ciekawi mnie czemu są trzy utwory jednego twórcy w tym samym czasie na Liście? Żeby się głosy rozłożyły pomiędzy trzy piosenki?
kacper94 pisze: ↑pt kwie 17, 2020 8:28 pm
Mogę się dołączyć, bo mam podobnie? A najgorsze, że nie mam dobrego rozwiązania w tej sytuacji, bez okularów mało co widzę, zestaw okulary + maska dają taki sam efekt..
Ja mam soczewki kontaktowe, ale nie noszę ich teraz bo niedawno wyleczyłam paskudną infekcję i mam zalecenie by chodzić w okularach, a soczewki to tylko jak już muszę, np. na trening lub mecz. No i wszędzie teraz mówią żeby nie nosić soczewek bo można przy ich wkładaniu lub zdejmowaniu przenieść wirusa do organizmu
TStudent pisze: ↑pt kwie 17, 2020 8:32 pm
Równie dobrze mogliby wypaść Rusowicz, Gitary i Julka. Czyli wymiana akurat na niekorzyść, ale zdecydowanie mniejszą niż gdyby wypadł Piotr zamiast któregoś z tej trójki. Ja oczywiście najbardziej wolałbym wypadek niesportowego Rojka.
Oczywiście, ale mając na myśli to co działo się z Bukartykiem ostatnio to mogę przeczuwać ... niechęć do niego i szybki wypadek.