Tak czy siak wątek zakładam i zachęcam do wpisywania swoich pomysłów/wizji/marzeń - może niektóre się spełnią.
I chyba pierwszy temat, który powinniśmy omówić, to wizyta na Myśliwieckiej...
Wiadomo, że akurat w przypadku tego zlotu termin jest "sztywny". 29 Zlot = 29 maja = 2000 notowanieLLucky pisze: pt lut 07, 2020 6:50 pm Na razie oporu nie napotkałem, choć z pewnych powodów nie wykluczam, że termin nie jest najlepszy.
Wypadałoby się tam pojawićLLucky pisze: pt lut 07, 2020 6:50 pm I chyba pierwszy temat, który powinniśmy omówić, to wizyta na Myśliwieckiej...
myślę, że dużo będzie zależeć od tego, w jaki sposób jubileusz będzie świętowany...LLucky pisze: pt lut 07, 2020 6:50 pm I chyba pierwszy temat, który powinniśmy omówić, to wizyta na Myśliwieckiej...![]()
oj tak...
Jedno drugiemu nie przeszkadza. Byliśmy w studiu razem z gwiazdami (sporo ich było).TStudent pisze: pt lut 07, 2020 8:41 pm może Lista będzie chciała poświętować inaczej, na przykład poprzez pojawienie się licznych gwiazd i gwiazdeczek?
jestem tego samego zdania co adameriaadameria pisze: wt lut 18, 2020 7:08 pmOdnośnie Myśliwieckiej - uprzejmie proszę o ustalenie przez "grupę warszawską" czy będziemy tam mile (lub jakkolwiek przyjaźnie)
widziani i jak zazwyczaj, jestem chętny na odwiedziny. Oczywiście - nic na siłę, co warto podkreślić.
konwicki1980 pisze: pt lut 07, 2020 11:38 pmJa potwierdzam obecność na zlocie, a czy i na liście i w piątek, to będzie zależało od sytuacji w pracy.
adameria pisze: wt lut 18, 2020 7:08 pmWszystko wskazuje na to, że w tym terminie będę mógł pojawić się na Zlocie.
Gary pisze: czw lut 20, 2020 9:52 ammi raczej cały weekend nie będzie pasował, ale może da się spiąć z innymi planami tak bym mógł być choćby na jeden wieczór i noc w piątek
neon.ka pisze: czw lut 27, 2020 11:15 pmJa, o ile nie wydarzy się coś nieprzewidzianego, też chcę się pojawić. Tym razem wygląda na to, że znów z moim Ogonkiem.
Super, super, super, super, super...
Tu wyraźnie sygnalizuję: wrzesień lub pierwsza połowa października. Potem - nie wiadomo co będzie, ale jeżeli wszystko pójdzie "dobrze", zacznę zajęcia i pewnie nie znajdę czasu, jeżeli zaś pójdzie "źle", to znowu może nie mieć sensu nasze spotykanie się. Chyba że państwo będzie w miarę restrykcyjnie podchodzić do sytuacji...lady pisze: pn mar 30, 2020 6:39 pmNaprawdę bardzo bym chciała się z Wami spotkać, ale jak napisał wyżej TStudent, najbardziej możliwe będzie to chyba jednak na jesieni ...
Jeżeli się sytuacja rozwinie w dobrym kierunku, to może jacyś artyści przyjadą, ale też nie sądzę, żeby świętowanie było huczne.Robert pisze: pn mar 30, 2020 8:49 pm Na antenie pewnie będzie kilka plików dźwiękowych od artystów i przypomnienia trochę historii. Raczej wielkiej pompy nie będzie.
Byle nie później.Neo01 pisze: pn mar 30, 2020 10:16 pm Proponuję wstrzymać się z ostateczną decyzją co do terminu zlotu na okres po Świętach.