marsvolta pisze:a Nosowska jest rewelacyjna na koncertach był ktos na ktoryms z tych koncertow w tej trasie?? Naprawde sie oplacalo!!! Juz nie ma problemow z gloswm jak to bylo na koncercie dla MTV
na solowej nie bylem, ale wybieram sie 13.12 na koncert Heya do Stodoly. Za to dowiedzialem sie, ze moj szef planuje jakas impreze dzialowa na 22.11 wieczorem, a wtedy jest koncert Iry... No i mam zagwostke. Chyba poczekam co szef wymyslil i wtedy zdecyduje .
zbyszu pisze:To tak jak pisałem kilka stron wczesniej: MEGAsensacja. Głosy więc spływały lawinowo (???) czy jednak przyszło ich straszszsznie mało (???)
a moze po prostu jakas jednorazowa zorganizowana akcja jakiegos fanklubu czy czegos takiego?
Raczej jakiejś zorganizowanej grupy jajcarzy, którzy robią zadymę z jedną, dwoma piosenkami, a tydzień później zajmują się innymi.
witam,
sorry - moje zdanie w tej kwestii jest jedno - MAŁO GŁOSÓW i wtedy takie rzeczy się dzieją. Mieliśmy w ciągu kilku tygodni (od kiedy lista w sobotę) kilka dziwnych "ruchów" - NEW MODEL ARMY, TOM WAITS, BABYSHAMBLES, SUZANNE VEGA, DiM, THE POISE RITE, i nie zdziwię się, jeśli za tydzień w poczekalni nie będzie już SEX PISTOLS czy SUGABABES ...
A może ... ale z tą opinią wstrzymam się raczej ...
marsvolta pisze:ktos zalozyla 150 kont iu glosuje tyle razy konta zakladal przez 5 lat zeby nie wzbudzac podejrzen a teraz daje czadu. powinni spradzac ip i zrobic tak zeby z jednego kompa wiecej niz 6 do 10 glosow nie bylo oddawane
ale przeciez teraz takie sprawdzenie jest, a przynajmniej bylo kilka tygodni temu. Jak sie zaglosowalo z danego kompa i potem probowalo sie zalogowac na tym samym kompie, ale z innym e-mailem, to bylo info, ze juz nie mozna zaglosowac.
no to teraz jest beznadziejnie bo z wiadomych wzgledow nie w kazdej 6 osobowej rodzinie jest 6 kompow to skandal
ku3a pisze:wybieram sie 13.12 na koncert Heya do Stodoly.
A dziś w Warszawie koncertuje boska ELIANE ELIAS. Słuchaj ku3a - może by tak tą panią podsunąć do zestawu do głosowania? Może świetny kawałek "Running" z ostatniej płytki "Around The City"??
ku3a pisze:a
sorry - moje zdanie w tej kwestii jest jedno - MAŁO GŁOSÓW i wtedy takie rzeczy się dzieją. Mieliśmy w ciągu kilku tygodni (od kiedy lista w sobotę) kilka dziwnych "ruchów" - NEW MODEL ARMY, TOM WAITS, BABYSHAMBLES, SUZANNE VEGA, DiM, THE POISE RITE, i nie zdziwię się, jeśli za tydzień w poczekalni nie będzie już SEX PISTOLS czy SUGABABES ...
A może ... ale z tą opinią wstrzymam się raczej ...
Jotem3 - dzięki. Nie jestem sam
A może...z tą opinią tez się wstrzymam raczej...
Lipali długo utrzymuje się w czołówce. A jeśli już mowa o Lipie to chyba zadośćuczynienie, że swego czasu "Noża" nie było na liście. A to taki hicior był w Clipolu.
marsvolta pisze:no to teraz jest beznadziejnie bo z wiadomych wzgledow nie w kazdej 6 osobowej rodzinie jest 6 kompow to skandal
tez uwazam, ze to bez sensu. Ja przez ladnych pare tygodni w ogole nie oddalem glosu, bo gdyby oddal, to potem jakbym sie logowal to bym dostawal info, ze nic z tego i przy liczeniu forumowej nie moglbym sprawdzic czy dana piosenka jest jeszcze w zestawie...
Jopkolog pisze:A dziś w Warszawie koncertuje boska ELIANE ELIAS. Słuchaj ku3a - może by tak tą panią podsunąć do zestawu do głosowania? Może świetny kawałek "Running" z ostatniej płytki "Around The City"??
tylko ze mnie od kilku tygodni nie bylo na Mysliwieckiej...
niedlugo sie pewnie wybiore, ale jeszcze nie wiem kiedy.
no nie, Bublej znowu do gory... Jeszcze to bedzie piosenka roku... A takie nijakie...
ku3a pisze:wybieram sie 13.12 na koncert Heya do Stodoly.
A dziś w Warszawie koncertuje boska ELIANE ELIAS. Słuchaj ku3a - może by tak tą panią podsunąć do zestawu do głosowania? Może świetny kawałek "Running" z ostatniej płytki "Around The City"??
To ta płyta, na której jest genialna wersja Oyecomovy? Bo jeżeli tak, to ja bym zdecydowanie to chciał widzieć.