nie licz na to, nie uda się

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Dobry? Chyba na przeczyszczenie.
Nie wiem, czym jest Uć, ale zwroc uwage na to co napisales: "dla seniorów i chorujących przewlekle". Zwroc uwage na to kim byly osoby, ktore zmarly w Polsce rzekomo na koronawirusa: chorzy przewlekle, z chorobami wspolistniejacymi, z sepsa... Poza tym, nie chce pewnych rzeczy pisac, bo spotka mnie za to lincz, ale... Zastanoemy sie jakie sa przewidywalne statystyki co do pozostalych lat zycia dla osob przewlekle chorych oraz po siedemdziesiatce. (Juz wiem, ze Kajman mnie szczerze znienawidzi).TStudent pisze: ↑pt mar 20, 2020 8:34 pmTo jest naprawdę niebezpieczny wirus dla seniorów i chorujących przewlekle. I to głównie w nich został wymierzony.
Nieważne, kto jest winien, ale naprawdę lepiej, jeśli nie siedzę w Uci i nie zarażam w weekendy mojej babci.
Chociaż nie wiem, czy nie jestem nosicielem. W Uci byłem jeszcze w poniedziałek. Tak że do końca marca mogę jeszcze okazać się chory.![]()
Po Liście polecam obejrzeć filmik dziewięciominutoewy na temat modelu matematycznego epidemii: https://www.youtube.com/watch?v=Kas0tIxDvrg
Owszem, sytuacja jest trudna, ale życie toczy się dalej (choć w innych okolicznościach dla wielu) i nie ma co udawać, że jest inaczej.
powiem tak.8azyliszek pisze: ↑pt mar 20, 2020 8:55 pm zrzucanie winy za smog na domki jednorodzinne i gospodarstwa rolne to bzdura wymyślona przez miastowych
Nie ma chwytliwego klimatu8azyliszek pisze: ↑pt mar 20, 2020 8:42 pm Głosuję ciągle na Dr Misia. Jeszcze się trzyma, ale niestety sukcesu Pisma nie powtórzy. :/
adameria ma rację.