Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
tadzio3 pisze:(...)
No to masz okazję, bo pewnie kiedy Grycka nie będzie, nie będzie równiez nagranych notowań.
Tylko nagraj w całości! Koniecznie... we własnym archiwum mozesz posiadać wersje z usuniętymi dowolnymi kawałkami, ale ,,dla-ludzkości'' zrób kompletne nagrania.
nagrywanie u mnie to nie taka prosta sprawa. maly dysk mam...poza tym, wtedy nie bede mogl komentowac - jesli nie chcecie zacinania. no i formatowanie na mp3 z wav, pozniej ladowanie...toz to zajmie kupe czasu! no wiec sam nie wiem jak to bedzie...zobacze.
prz_rulez pisze:nagrywanie u mnie to nie taka prosta sprawa. maly dysk mam...poza tym, wtedy nie bede mogl komentowac - jesli nie chcecie zacinania. no i formatowanie na mp3 z wav, pozniej ladowanie...toz to zajmie kupe czasu! no wiec sam nie wiem jak to bedzie...zobacze.
nie....raczej sie zastanawialem. powiem tak: jak ktos ma 20 gb lub wiecej i gdzies 128 ram i jack-jacka to nie problem. ale jak ma sie maly dysk i stary komputer...to jest problem.
na poczatku pokazuje sie u gory po prawej "Please enter AAA here", gdzie "AAA" to trzy litery ktore pokazuja sie na obrazku. Trzeba je tam wpisac i kliknac Download. Strona sie przeladowuje i odlicza od 45 w dol ile sekund trzeba odczekac. Jak odczekasz do zera to wtedy pojawia sie "Click here to download". Klikasz tam i sciagasz na dysk. W miedzyczasie byc moze trzeba bedzie jeszcze zamknac okienko MegaUpload Links, ktore sie pojawi.