Tyle offtopu

Aż 19?
Bardzo trafne określenie, musiało.
nic.
To w myśl zasady dzisiejszego obozu władzy, jak Oni wygrają wybory zabiorą Wam 500+. No słuchalność Trójki dziś jest na wybitnie wysokim poziomie, chyba dość podobnym jak za władzy rządzącej przed PO. Pozdrawiam.mikrobi pisze: ↑śr mar 11, 2020 8:33 pm ale gdyby kiedyś zrealizowali swój plan zaoraliby wszystko. I owszem potem mogłoby powstać radio w stylu Trójki z lat 2011-2015 (Czyli tej ponoć najlepszej dyrekcji), ale np. dla LP3 byłoby to zabójcze. Zwracam uwagę, że jednak istotą tej audycji jest ciągłość.
Kropka nad "i", będzie po zamknięciu Listy. Ale Niedźwiedź, nie sądzę aby dał się sprowokować. Co On by robił na emeryturze, przecież nie wierzy w życie poza-radiowe.
Podoba się, trzeba pisać prawdę i fakty. W lutym jechaliśmy w Tatry w niedzielę, no i włączyłem Trójkę, oj przepraszam przełączyłem na Trójkę. Było po 10:00, i faktycznie po tylu latach bycia redaktorem muzycznym i prezentowania dość wąskich gatunków muzycznych, jednak Wojtek umiał zaciekawić. Redaktor z najwyższej muzycznej półki.
W tonacji Trójki nr 001 - 2010.09.28 - Anna Gacek i Wojciech Mann.mp3
student, taka agitacja polityczna niewskazana, ludzie mają różne poglądy.
Znowu parę lat gdzieś mi uciekło.
Bo i po co, skoro są sami swoi?
Brodkę słyszałem chyba kilka razy. Ona miała audycję w piątek po 22? W każdym razie dla mnie to jakby ich nie było w Trójce, więc nawet tego nie zauważę.
Też nie byłem jej fanem, ale czasem audycję z Mannem czy Aksamit włączyłem. Porannych z jej udziałem nie lubiłem, bo z tego co pamiętam to głównie były to audycje w stylu "powspominajmy stare dobre czasy".Za Gackową też nie przepadałam, ale cóż .... Mann bez niej, a ona bez niego to trochę ciężkie do wyobrażenia (przynajmniej w audycji ich wspólnej, a tejże słuchałam).
Nie wyobrażam sobie tego. Choć właściwie od listy wolę jego inne audycje.Tylko patrzeć jak Niedźwiedzki powie: Szanowni Państwo, dziś po raz ostatni poprowadziłem listę ....![]()