Ależ ten utwór jest hipontyzujący i genialny na żywo!
Szkoda tylko, że przez to że jest 5 singlem może się znudzić i nie osiągnąć tego co powinien, czyli szczytu.
mateusz15 pisze: ↑pt lut 28, 2020 10:22 pm
Szkoda tylko, że przez to że jest 5 singlem może się znudzić i nie osiągnąć tego co powinien, czyli szczytu.
tak, na koncercie Darii zabrzmiał najlepiej ze wszystkich piosenek z nowej płyty. Niesamowite wrażenia
4989341 pisze: ↑pt lut 28, 2020 10:19 pm
czyli z 15 wypadło radio
jak dawno temu z takiej wysokiej pozycji jakiś utwór wypadł poza top30?
(poza karpiami)
Karpie po not. 1717, wcześniej Sting po not. 1504.
8azyliszek pisze: ↑pt lut 28, 2020 10:22 pmukład prodaryjny i tyle
Dobre, ale ja napisałbym, że fani Darii przyszli dzisiaj pod Trójkę z transparentami i kazali skreślić Rammsteina i w to miejsce wstawić nowość. Na pewno tak było.
tak, na koncercie Darii zabrzmiał najlepiej ze wszystkich piosenek z nowej płyty. Niesamowite wrażenia
8azyliszek pisze: ↑pt lut 28, 2020 10:22 pmukład prodaryjny i tyle
Dobre, ale ja napisałbym, że fani Darii przyszli dzisiaj pod Trójkę z transparentami i kazali skreślić Rammsteina i w to miejsce wstawić nowość. Na pewno tak było.
tak było! Dlatego miałem dziś home office
W top5 mamy tylko jedną nominacje do Fryderyków, czyli Kaśkę Sochacką, która może wygrać w debiucie. Ale w tej kategorii wyniki już jutro.
to obok szarówki moja ukochana piosenka z helsinek
na koncertach wymiata!
czekam na kolejny koncert.
kraków już w kwietniu...
Alanis od 2 miesięcy na liście, a dopiero wczoraj wyszedł teledysk do tej piosenki. Niezrozumiały ten amerykański marketing.
BTW. Ciekawe czy nowa Lady Gaga pojawi się w propozycjach.