Martyr pisze: pn lut 03, 2020 4:14 pmgżegoż pisze: ndz lut 02, 2020 8:52 pmPozdrawiam też "tajemniczą" równolatkę, choć wiem, kto to jest
dziękuję gżegożu!!

Ja również Ciebie pozdrawiam równolatku, ciekawam czy dobrze odgadłeś
Pewnie, że dobrze

Nie pamiętam już, w jakich okolicznościach, ale już dość dawno zapamiętałem, że jesteś z tego samego rocznika, co ja
Zresztą nawet gdybym nie wiedział, to nie trudno byłoby się domyślić, bo skoro Yacy napisał
Wszystkiego dobrego dla wszystkich urodzonych w 1983 roku.
Ale jednak szczególnie dla jednej z tych osób

,
to kogóż innego mógłby mieć na myśli?
Miszon pisze: pn lut 03, 2020 12:07 pmDruga sprawa, że numer jest beznadziejny, na Liście musi być naprawdę słaba konkurencja, skoro taka słabizna zdobywa szczyt i jeszcze go broni...
Aczkolwiek to drugie jak mawia kajman to tylko moja prywatna opinia.
I bardzo dobrze, że dodałeś tę kajmanową formułkę, bo według mnie to są banialuki

Choć akurat z tym, że konkurencja na liście jest bardzo słaba, trudno się nie zgodzić.
dannar pisze: pn lut 03, 2020 12:54 pm"Kortez w spódnicy" - ja wiem, że to popularne określenie, ale nic mnie bardziej nie mierzi
Mnie też to zaczyna denerwować, zwłaszcza jak jest nadużywane. Zresztą
wypowiedziałem się w tej kwestii już 2,5 tyg. temu:
gżegoż pisze: pt sty 17, 2020 11:26 pm4989341 pisze: pt sty 17, 2020 10:52 pmkaska to taka trochę żeńska odmiana kortez

Nie po raz pierwszy widzę taką opinię i przyznam, że się z nią nie zgadzam. Kortez tak strasznie smęci, że większość jego utworów jest dla mnie totalnie nie do słuchania - a "Wiśnia" z czasem i mnie bardzo zauroczyła. Ale jeżeli maczał palce w sukcesie Kaśki, to wielkie uznanie dla niego!