LLucky pisze: ↑pt sty 03, 2020 10:04 pm
Śnieg doświetla oczy odbijając światło od dołu, a to ma znaczenie.
W ogóle świat okryty bielą o tej porze roku ma niepowtarzalny urok. Nie cierpię jak jest szaro, buro i ponuro jak teraz. Chyba podobnie jak Ty łapię wtedy jakąś chandrę
kajman pisze: ↑pt sty 03, 2020 10:05 pm
Przyjąłem do wiadomości, że jest 2020 i nie ma to nic wspólnego z czuciem. A tak w ogóle to jest coś dziwnego w układzie kalendarza?
Nie chodzi o sam układ kalendarza i świat jakie w Polsce przypadają, tylko b. układ ni jaki się przy tym rozkłada. Dla osób aktywnych zawodowo ma to znaczenie, bo planują z wyprzedzeniem tzw. długie weekendy. wiem, że Ciebie to nie dotyczy
piotreklp3 pisze: ↑pt sty 03, 2020 10:12 pm
Im wyżej tym śmieszniejsze wyniki, ehh
Wiem o tym i przyznam szczerze, że się tego spodziewałem, bo kolejność w głosowaniu zmieniła się dosyć niedawno i jak ją głosowałem (jakoś środa/czwartek rano) to na górze były utwory z najdłuższym stażem, a na dole z tym najkrótszym, więc tutaj wyczuwam teraz awanse tych weteranów na LP3
Ostatnio zmieniony pt sty 03, 2020 10:18 pm przez Takoden, łącznie zmieniany 1 raz.
stavanger pisze: ↑pt sty 03, 2020 10:19 pm
Wystarczyło dać odwrotną kolejność w zestawie, to niektórym już na Muńka zabrakło by głosów i pewnie byłoby -5 zamiast +5.
A co Wy na to, by co Tydzień dawać losową kolejność utworów? To by było. Wyniki trudniejsze do przewidzenia niż szóstka w Lotto.
lady pisze: ↑pt sty 03, 2020 10:15 pm
I jeszcze to kwiczenie jakby dręczonej świnki ...
To jest tylko funkcja "pitch up" na padzie. Podobnie bardzo stosowana była u Gotye, tylko inny sampel był wgrany
Zapominasz, że lady słucha raczej muzyki granej na instrumentach akustycznych. Pad takim instrumentem nie jest, a świnka tak.
Nie wiem tylko, jak się wgrywa sample do świnki.
mateusz15 pisze: ↑pt sty 03, 2020 10:20 pm
To jest niesamowite jak ludzie nieświadomie głosują <facepalm> A może po prostu jest bardzo dużo nieregularnych głosów?
Sorry, że akurat do Twojego wpisu się odnoszę, ale to już kolejny dzisiaj sugerujący, że coś w zestawie pomyrdali i ludzie nie ogarnęli. Naprawdę wierzycie w to, że głosujący są aż tak bezwolni i nieświadomi co wybierają? Nie odnosi się to tylko do lp3 ale także do TWC. Dla mnie to zakrawa na mocno wybujałą wyobraźnię