Robinson pisze: pt sty 03, 2020 4:07 pm
Bardzo łatwo się obrażasz.
Skoro wcześniej pisałeś o tym, że były jakieś zwariowane pierwotne wyniki, wiele miejsc podwójnych i zdublowane utwory, to myślałem, że wyniki były częściowo naprawiane przez eliminację jakichś wyłapanych nieprawidłowości i to właśnie miałem na myśli. Co byłoby w tym złego, gdyby taka naprawa miała miejsce?
Tak, potwierdzam, bardzo łatwo, jestem bardzo wrażliwym skorpionem. Opracowanie zajęło mi całą niedzielę i pół poniedziałku i jeszcze trochę w nowy rok.
1. Pierwsze opracowanie zawierało dodane różne kolumny z danymi.
2. Potem zapomniałem, że przecież redaktorzy czytają pozycje od 100 do 1, musiałem wszystko odwrócić, tak oj ja durny... moja wina. była pierwsza poprawka pierwszego opracowania.
3. Potem dostałem opracowanie czasowe - czasy utworów z podziałami które pozycje w których godzinach, znowu trzeba było to przerobić. Dobra poszło w czcionce 8. Była poprawka poprawki.
4. Następnie przypomniało mi się, że jeden redaktor ma lekkie problemy z widzeniem, zapytałem więc czy może by zrobić wersję osobną dla redaktora, taką jak rok temu? Tak poprosimy. Musiałem położyć stronę w poziomie, zmienić czcionkę z 8 na 14, i te trzy godzinki dla redaktora pozmieniać czyli szerokości kolumn, wszystko posprawdzać czy dane pozawijały się w wierszach, mamy poprawkę poprawki, poprawki pierwszej wersji.
5. Następnie okazało się, że redakcja poprosiła czy nie można by dla wszystkich redaktorów zrobić wersji w poziomie czyli całego topu bo jest dużo bardziej czytelna z czcionką 14. Bawiłem się w to od około 6:30 do 8:00 w nowy rok. Udało się, zadzwonili z podziękowaniami.
Więc pisanie Robinsonie o jakiś insynuacjach, że coś poprzesuwałem na prośbę redakcji jest czystym skur....em z Twojej strony.
Przy okazji, a potem forowicze-zlotowicze dziwią się, że nie chcą nas wpuszczać na antenę jak mamy zlot. A no nie chcą bo redakcja boi się, że wrzucicie falę hejtu na antenie, co ma miejsce w komentarzach do Topu. Nie wiem czy zauważyliście, że reklamowanie Twittera i FB z wynikami odbywało się regularnie i była czytana ta sama formułka, jakby z kartki. A forum lp3 ile razy było wspomniane, zero? Tyle w temacie Topu.