gżegoż pisze: ↑pt sty 03, 2020 8:18 pm
czy ktoś myślał już o tym, czy chciałby poprowadzić plebiscyt na Przebój Roku 2019?
Chciałbym prowadzić i w tym roku.
No to jak do jutra uda mi się dokończyć listę, to będziesz już mógł zaczynać A jak nie, to w poniedziałek, bo w niedzielę jestem w komisji wyborczej, więc nie będę mógł się tym zająć
47 -1 ELEKTRYCZNE GITARY - NAJWYŻSZA PORA
48 -7 KASIA KOWALSKA FEAT. STANISŁAW SOYKA - TOLERANCJA (NA MIŁY BÓG) (MTV UNPLUGGED)
49 N BARANOVSKI - CZUŁE MIEJSCE
50 -2 MAŁGORZATA OSTROWSKA - ZIEMIA W OGNIU
gżegoż pisze: ↑pt sty 03, 2020 8:18 pm
Cześć,
czy ktoś myślał już o tym, czy chciałby poprowadzić plebiscyt na Przebój Roku 2019? O ile pamiętam, to w zeszłym roku robił to TStudent, a wcześniej Dede. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach uda mi się sporządzić tradycyjną listę utworów, które były w minionym roku w zestawie do głosowania, więc byłoby można ruszyć niebawem.
Tak samo mam nadzieję, że obrady Foroderykowej akademii ruszą nie później, niż w zeszłym roku (czyli, o ile dobrze pamiętam, 09.01.)
gżegoż w tym roku twoja kolej?
fajnie byłoby mieć wyniki przeboju zanim ruszy komisja foroderykowa.
TStudent pisze: ↑pt sty 03, 2020 8:11 pm
Notowanie 2000 powinno wypaść 29 maja 2020 roku, w piątek. Tylko jak to będzie wyglądało?
Ano w duchu dawnych PRL-owskich czasów , w końcu obecnie większość sfer, na które ma wpływ "dobra zmiana" nawiązuje do tamtych klimatów. W związku z czym m.in. można się spodziewać wycieczek zakładowych, szkolnych, malowania trawy, przecinania wstęg itp. itd W zasadzie to i nawet jakiś czyn społeczny wypadałoby by odstawić
Ostatnio zmieniony pt sty 03, 2020 8:23 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
4989341 pisze: ↑pt sty 03, 2020 8:22 pmgżegoż w tym roku twoja kolej?
Na prowadzenie niestety nie będę miał wystarczającej ilości czasu Ale TStudent już się zadeklarował, więc nie ma problemu A co do drugiej części, to chyba raczej to będzie mało realne, gdyż plebiscyt na przebój trwa dość długo, a ze startem obrad akademii nie powinno się tak długo czekać
4989341 pisze: ↑pt sty 03, 2020 8:22 pmgżegoż w tym roku twoja kolej?
Na prowadzenie niestety nie będę miał wystarczającej ilości czasu Ale TStudent już się zadeklarował, więc nie ma problemu A co do drugiej części, to chyba raczej to będzie mało realne, gdyż plebiscyt na przebój trwa dość długo, a ze startem obrad akademii nie powinno się tak długo czekać
to przynajmniej, aby wyniki były podczas podsumowania obrad i mógłby rozstrzygnąć wątpliwości w sytuacjach niepewnych