Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
tanatos pisze: ↑śr sty 01, 2020 6:30 pm
Co masz na myśli? Ja jakoś przestałam słuchać po czystce Trójki. A wczoraj jak włączyłam Trójkę bo na sylwestra pamiętam że były fajne piosenki, to dałam radę słuchać przez pół godziny
Oo, no to chyba trafiłaś najgorzej jak mogłaś, jeszcze pewnie na Żądę, ale on zawsze grał mocno komercyjnie, ja nie mogę tego słuchać. Później był Stelka i już o niebo lepiej.
A Trójki słucham tylko dla kilku Redaktorów i ich audycji: Minimax, poranki, czasem Manna czy Barona. Metz też w porządku. Ale generalnie, to ciężko...
A mam na myśli przede wszystkim straszny zastój na Liście, fankluby które windują konkretnych polskich wykonawców, którzy pozostają na wysokich miejscach czy w ogóle na Liście przez niemożebną liczbę notowań, a sporo ciekawej muzyki nie dochodzi nawet do Poczekalni... Chociaż i tak chyba lepiej jest na samej Liście niż podczas jej komentowania, przynajmniej w moim odczuciu, ale chyba nie tylko... Takie czasy.
mam to samo ... własciwie to wystarczy raz na kwartał na listę zajrzeć by wiedzieć co jest grane. ruchy małe, piosenki też takie sobie - mało nowości, mało rocka. tylko od czasu do czasu coś naprawdę fajnego się pojawia.
Ale to znak czasów dzisiejszych i trend ogólny.
Neo01 pisze: ↑śr sty 01, 2020 6:38 pm
A mam na myśli przede wszystkim straszny zastój na Liście, fankluby które windują konkretnych polskich wykonawców, którzy pozostają na wysokich miejscach czy w ogóle na Liście przez niemożebną liczbę notowań, a sporo ciekawej muzyki nie dochodzi nawet do Poczekalni...
Jednak całkiem sporo nieznanych nowych rzeczy się pojawia: Limboski, Sosnowski, Sochacka, Mortas - to z takich najnowszych. A w czołówce to ostatnio znowu rządzi zagranica.
tanatos pisze: ↑śr sty 01, 2020 6:30 pm
Co masz na myśli? Ja jakoś przestałam słuchać po czystce Trójki. A wczoraj jak włączyłam Trójkę bo na sylwestra pamiętam że były fajne piosenki, to dałam radę słuchać przez pół godziny
Oo, no to chyba trafiłaś najgorzej jak mogłaś, jeszcze pewnie na Żądę, ale on zawsze grał mocno komercyjnie, ja nie mogę tego słuchać. Później był Stelka i już o niebo lepiej.
A Trójki słucham tylko dla kilku Redaktorów i ich audycji: Minimax, poranki, czasem Manna czy Barona. Metz też w porządku. Ale generalnie, to ciężko...
A mam na myśli przede wszystkim straszny zastój na Liście, fankluby które windują konkretnych polskich wykonawców, którzy pozostają na wysokich miejscach czy w ogóle na Liście przez niemożebną liczbę notowań, a sporo ciekawej muzyki nie dochodzi nawet do Poczekalni... Chociaż i tak chyba lepiej jest na samej Liście niż podczas jej komentowania, przynajmniej w moim odczuciu, ale chyba nie tylko... Takie czasy.
mam to samo ... własciwie to wystarczy raz na kwartał na listę zajrzeć by wiedzieć co jest grane. ruchy małe, piosenki też takie sobie - mało nowości, mało rocka. tylko od czasu do czasu coś naprawdę fajnego się pojawia.
Ale to znak czasów dzisiejszych i trend ogólny.
Czy ta czystka aż tak zepsuła moje ulubiene radio?
EVENo pisze: ↑śr sty 01, 2020 6:42 pm
Hah, ja doszedłem do wniosku, że to jedyny artysta, który może śpiewać "Bejbe bejbe bejbe" i w ogóle mi to nie przeszkadza
EVENo pisze: ↑śr sty 01, 2020 6:45 pm
Schody i Wish You Were Here na podium. JA NIE PRZYJMUJĘ INNEGO ROZSTRZYGNIĘCIA! No, może być Shine On You zamiast WYWH
Piąteczka (w sensie high five, a nie że oceniam tekst utworu )
Chociaż początek notowania zaczynał się dla Floydów koszmarnie, to końcówka zapowiada się obiecująco. Wychodząc z założenia, że dziś im starsze tym wyżej to Shine on ze sporymi szansami na swoje najlepsze miejsce (dotychczas najwyżej na 10). Będzie ciekawa końcówka, bo dotychczasowe tendencje sugerują też udany finał topu dla Deep Purple, Doorsów i Queen.
Morrow pisze: ↑śr sty 01, 2020 6:47 pm
Będzie ciekawa końcówka, bo dotychczasowe tendencje sugerują też udany finał topu dla Deep Purple, Doorsów i Queen.
Zeppeliny również zwyżkują, poza spadkiem Kashmiru, który nieco rekompensują dwa inne kawałki w 100 (Immigranci i When)