Bajm. Swoją drogą Wiliamsa lubię tylko w tym utworze, a Beatlesi należą do moich ulubionych.
A tutaj słowa oceniam na 6. A sam utwór blisko mojego głosu (miejsce 106). I niech przywrócą do zestawu Bicycle race.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Bajm. Swoją drogą Wiliamsa lubię tylko w tym utworze, a Beatlesi należą do moich ulubionych.
Nic dodać, nic ująćPucek pisze: ↑śr sty 01, 2020 5:22 pm Ambiwalentne uczucia mam co do tego co tu się wydarza - z jednej strony "zastępstwa", które się pojawiają są naprawdę w dużej mierze bardzo dobre, podejrzewam wręcz, że w top 100 będzie więcej moich głosów niż zazwyczaj (bo ja tak trochę głosuję kibicując utworom, które mogłyby się pojawić...), z drugiej zaś strony każdy słuchający topów od jakiegoś czasu zdaje sobie sprawę, że wyniki nie odzwierciedlają głosowania i nie da się całej tej listy, podobnie jak tej sprzed dekady traktować jakoś super poważnie.
Koniec końców jednak najważniejsze, że świetna muzyka obroni się sama, więc miło będzie posłuchać takiej nieco bardziej emocjonującej listy, nawet z przymrużeniem oka.![]()
A mi na Sandmana zabrakło głosuzielonakoniczynka pisze: ↑śr sty 01, 2020 5:26 pmświetnie, mój głos i teraz głos Jamesa na full dla sąsiadów