Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
jollyroger72 pisze: ↑śr sty 01, 2020 10:39 am
Te wyniki są co najmniej dziwne... To, że Kulty spadają, to jedno. Ale te awanse po ponad 500 miejsc to jakaś lipa.
Nie podejrzewam ludzi o błąd, ale system informatyczny chyba sfiksował.
I możecie sobie mieć inne zdanie w tej kwestii, ale ja swojego nie zmienię.
A może w końcu TWC będzie faktycznym TOP-em wszechczasów, a nie kolejnym plebiscytem na zasadzie chwilowego odruchu. Tak mi się dzisiaj skojarzyło z poz. Gotika, który kilka lat temu wskoczył nagle do 100, bo zaistniał na lp3
Te wyniki są co najmniej dziwne... To, że Kulty spadają, to jedno. Ale te awanse po ponad 500 miejsc to jakaś lipa.
Przynajmniej coś się dzieje
Coś dziwnego. Bo mnie te awanse zaskakują. To ani wykonawcy, ani utwory w Polsce bardzo popularne.
Nie ważne, kto głosuje, ale kto głosy liczy i o której w nocy.
bobby-x pisze: ↑śr sty 01, 2020 10:34 am
Zajęło to dużo czasu. Więc nie rozumiem czemu przyczepiłeś się mnie od razu z Nowym Rokiem.
Luzik, nie irytuj się
.........
Każdy może mieć swoje zdanie, dobrze by było aby redaktorom nie słać jo... przynajmniej od forum.
Wygląda na błąd systemowy, bo utwory "te stare" układają się w logiczną całość. W odróżnieniu do notowania sprzed dekady wcale mi to nie przeszkadza, skoro takie kawałki jak Schizofrenik wypływają na powierzchnię.
to jakaś parodia Topu.
nawet nie wiem czy będzie mi się chciało tego czegoś słuchać do końca.
szkoda, że się nie wyciąga wniosków z błędów sprzed lat...
Przynajmniej coś się dzieje
Coś dziwnego. Bo mnie te awanse zaskakują. To ani wykonawcy, ani utwory w Polsce bardzo popularne.
No tak bo przeca Polska to pępek świata był i jest nadal
Mnie nie zaskakuje, bo raczej odczytuję to jako powrót do głosów dojrzałych muzycznie słuchaczy
bobby-x pisze: ↑śr sty 01, 2020 10:34 am
Natomiast gdybyś zobaczył pierwszą wersję wyplutą przez informatyków, to by ci wszystkie włosy z głowy wypadły. Trzeba było ten koszmarek starać się poprawić, było 1127 pozycji z 1648 utworami, Kiss dwa razy poniżej 600 i poniżej 900. Kiss został zsumowany a reszta poprawiona a panom redaktorom to nie koniecznie na tym zależało. Było np. 8 utworów z tą samą ilością głosów a zajmowały 3 miejsca. To tak trochę od kuchni.
Zajęło to dużo czasu. Więc nie rozumiem czemu przyczepiłeś się mnie od razu z Nowym Rokiem. Czym ja zawiniłem?
Bobby każdy z Nas docenia to co robisz dla Nas dla forum i być może źle odbierasz słowa jollego choć być może bedąc na Twoim miejscu tak samo bym reagował. Ale wydaje mi się, że jemu bardziej chodziło o to, że a nuż z entego miejsca awansowało na 14. SZACUN WIELKI DLA CIEBIE BOBBY!!!
Dibango1 pisze: ↑śr sty 01, 2020 10:45 am
Hej, witam wszystkich i mam pytanie, czy wyniki zeszłorocznego topu są gdzieś dostępne, np. w postaci książki pdf?