ale przyznam szczerze, że kiedys LP3 była dla mnie dużo większą inspiracją
dziś są nia audycje w Trójce czy Radiu Bis, brytyjski UK Charts, playlisty alternatywnych, brytyjskich rozgłośni, strona http://rateyourmusic.com , itp.
ale przyznam szczerze, że kiedys LP3 była dla mnie dużo większą inspiracją
dziś są nia audycje w Trójce czy Radiu Bis, brytyjski UK Charts, playlisty alternatywnych, brytyjskich rozgłośni, strona http://rateyourmusic.com , itp.
dla mnie byla wielką, za czasu kavy 4.2. i I_W_O to był czad, 2 wielkie hity 2006 roku (no i ciut 2005) . no i 1998,2000 tez troszku. ogolnie trojka byla inspiracja no a teraz co to za inspiracja, skoro wszystko pod reka, internet od grudni 2004 roku...no i tak to idzie...
Ano . Ja zreszta lubie sluchac tego "Czarnego piatku" po gLiscie.
A wczoraj w Empiku widzialem singielki "Blood On The Dancefloor", "Jam", "In The Closet", "Dirty Diana", "Heal The World" i chyba jeszcze jakies .
Piotr pisze:Krol popu potrzebuje zielonych wiec wydaje swoje stare hity ponownie.
Nie! jak na moje skancerowane uch, to była wersja sprzed lat... oryginałka! z wilczym wyciem na wstępie i gardłowym śmiechem na końcu. Ale głowy nie dam...
oczywiscie "John The Revelator" to najwiekszy jak na razie skok w tym roku i jest duza szansa, ze zostanie tak do konca. Do tej pory najwiekszy skok wykonalo "Tchu mi brak" - z 29. na 14. w notowaniu 1262.
Dla mnie skoki Johna (3 - 24 - 3) sa ewidentnym dowodem na to, ze w poprzedniej liscie nie wzieto pod uwage pewnych glosow... Nie mowie, ze specjalnie, ale tak jak mowie - byl komunikat, ze sa problemy z baza danych, niby glosy zaliczone a tu jednak nie... I niech Marek oczu nie mydli, ze fani wyjechali na wakacje... Marek po prostu DM nie lubi i wkurza go jak sa ich 3 utwory w TOP30. Zauwazcie jak malo mowi kiedy pojawiaja sie DM... Ok, koncze sie podniecac, ale mam nadzieje, ze JOHN doczeka na liscie momentu kiedy pojawi sie Martyr i zostanie przebojem roku... Bo "Talk" COLDPLAYA? No blagam Was...
czapelka pisze:mam nadzieje, ze JOHN doczeka na liscie momentu kiedy pojawi sie Martyr i zostanie przebojem roku... Bo "Talk" COLDPLAYA? No blagam Was...
odbior tego bylby inny, gdyby to bylo tylko w wyniku czystej rywalizacji. Niestety gdyby nie denne notowanie 1275 to prawdopodobnie kto inny by wygral...