No ale to też za dobrze nie jest, z powodu, że rychle wyleci z zestawu.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
najlepszy od wielu lat!
A słuchałeś wczoraj koncertu nowego zespołu Romka Puchowskiego w Bielszym Odcieniu Bluesa ? Strasznie chciałabym znaleźć playlistę z tego koncertu, bo zaaranżował tam fantastycznie kilka starych bluesów, a poznałam jedynie "Tom Rushen Blues" Charley'a Pattona, w ogóle wielki szacunek ode mnie za odkopywanie takich świetnych staroci
Kultu nie ma na liście a Ty non stop o jednym8azyliszek pisze: ↑pt lis 29, 2019 9:09 pm A najlepsze jest to, że Lista i Kult są równolatkami. I dzisiaj w MPTrójce rano fajnie puścili "Dziewczynę bez zęba na przedzie" z notowania sprzed 25 lat.
Raczej sprzed 20 lat8azyliszek pisze: ↑pt lis 29, 2019 9:09 pm A najlepsze jest to, że Lista i Kult są równolatkami. I dzisiaj w MPTrójce rano fajnie puścili "Dziewczynę bez zęba na przedzie" z notowania sprzed 25 lat.
Jak każdy inny
31 Kasia Kowalska & Stanisław Soyka - Tolerancja (Na miły Bóg) (MTV Unplugged)
To czemu na nową wersję Polski nie głosowałeś? Mogła jeszcze być w zestawieniu.VILKI pisze: ↑pt lis 29, 2019 9:13 pmKultu nie ma na liście a Ty non stop o jednym8azyliszek pisze: ↑pt lis 29, 2019 9:09 pm A najlepsze jest to, że Lista i Kult są równolatkami. I dzisiaj w MPTrójce rano fajnie puścili "Dziewczynę bez zęba na przedzie" z notowania sprzed 25 lat.![]()
Dziękuję bardzo!
A był taki moment w życiu, że nie miałeś?
Jak pojechałem na obóz w wieku 17 lat to pierwszy raz usłyszałem 12 groszy, Tatę Dilera i inne utwory, bo ktoś miał kasetę Kultu. I od tego czasu naprawdę wsiąkłem.
Najwyraźniej do tej pory miał swoisty sen jesienny.
Oj nie. Za to dziś, jak pewnie skądś już wiesz, słuchałem Manna do 8:15.lady pisze: ↑pt lis 29, 2019 9:12 pm A słuchałeś wczoraj koncertu nowego zespołu Romka Puchowskiego w Bielszym Odcieniu Bluesa ? Strasznie chciałabym znaleźć playlistę z tego koncertu, bo zaaranżował tam fantastycznie kilka starych bluesów, a poznałam jedynie "Tom Rushen Blues" Charley'a Pattona, w ogóle wielki szacunek ode mnie za odkopywanie takich świetnych staroci![]()