Przy którym musiałem spasować i właśnie z jego powodu straciliśmy jeden punkt.
No bo przecież nie z mojego.
Przy którym musiałem spasować i właśnie z jego powodu straciliśmy jeden punkt.
Hasłem było "Ramzes"? Ja bym podpowiedział: "kryzys"...kajman pisze: pt lis 15, 2019 12:17 am Prawie dobrze, tylko że ja serialu nie znałem i myślałem, że ten kot nazywał się Ramzes. Inaczej zamiast życzeń dałbym Prusa i może padłaby prawidłowa odpowiedź.
Jak się zna jego twórczość może. Ja znam tylko "Oczy czerwone", a konkretniej fragment "przez twe oczy czerwone czerwone oszalaaaaałem".
szczególnie, że podpowiedź "Zenek" była ode mnie
znajomość twórczości raczej nie ma tu nic do rzeczy. ani jednego tytułu ich "hitu" nie umiałbym wymienić, ale imię, nazwisko i nazwę zespołu umiem powiązać.Miszon pisze: pt lis 15, 2019 1:05 am Jak się zna jego twórczość może. Ja znam tylko "Oczy czerwone", a konkretniej fragment "przez twe oczy czerwone czerwone oszalaaaaałem".
Chyba jednak "zielone"...Miszon pisze: pt lis 15, 2019 1:05 am"Oczy czerwone", a konkretniej fragment "przez twe oczy czerwone czerwone oszalaaaaałem".
Tak czułem, że gdzieś tu musi być błądkajman pisze: pt lis 15, 2019 12:17 am Prawie dobrze, tylko że ja serialu nie znałem i myślałem, że ten kot nazywał się Ramzes. Inaczej zamiast życzeń dałbym Prusa i może padłaby prawidłowa odpowiedź.
No niee, a takie hiciory jak "Gwiazda" czy "Przekorny los"? Na pewno znasz, tylko nie wiesz że znaszMiszon pisze: pt lis 15, 2019 1:05 am Ja znam tylko "Oczy czerwone", a konkretniej fragment "przez twe oczy czerwone czerwone oszalaaaaałem".
Haha, dobre.adameria pisze: pt lis 15, 2019 9:01 amChyba jednak "zielone"...Miszon pisze: pt lis 15, 2019 1:05 am"Oczy czerwone", a konkretniej fragment "przez twe oczy czerwone czerwone oszalaaaaałem".
https://www.youtube.com/watch?v=cxtnot8lY4U
Mam nadzieję, że na będąc gdzieś na drodze jednak nie mylisz tych kolorów.
Ja nie znam i wiem, że nie znam. Oczu również nie znam. Kojarzę tylko imię i nazwisko i że śpiewa w tym zespole (który często mi się nazwą mylił z tą od człowieka prostego). No i przez chwilę myślałem, że prowadzi coś w telewizji, ale skojarzyłem, że to jednak Swavomir.Neo01 pisze: pt lis 15, 2019 10:50 am No niee, a takie hiciory jak "Gwiazda" czy "Przekorny los"? Na pewno znasz, tylko nie wiesz że znasz
Mniamuśne!
A jakby tak finalnie zapowiedzieć się na kolejny zlot?
Niektórzy nawet potrafią odgadnąć tajemniczy składnik bez próbowania