W sumie to zależy od liczby zlotowiczów i od pogody, ale śmiało mogę powiedzieć, że nie będzie to dużym problemem. Co najwyżej będzie to małym problemem. Takim maleńkim, tyciutkim. A jest szansa, że w ogóle żadnym.
Natomiast skoro już wspomniałem o pogodzie, to aura stanowczo pokazuje, że przyszła już jesień i pora zacząć zbierać zaliczki. Proszę o wpłaty na moje konto (jeśli ktoś nie ma jego numeru, to proszę o PW) w standardowej wysokości, czyli 50 zł za osobonocleg, przy czym proszę pamiętać że udział w całym zlocie to tym razem 3 noclegi, a 3 * 50 = 150.
Dotychczas w sprawie swojego udziału wypowiedzieli się (z uwzględnieniem kilku poniższych wpisów):
jollyroger72 - 3 noclegi
kajman - 3 noclegi
ku3a - zapewne 3 noclegi
wwas - chyba też 3 noclegi
LLucky - na pewno 3 noclegi
Martyr i
Yacy - czyżby po 3 noclegi?
djjack - 3 noclegi
konwicki1980 - 2 noclegi (od piątku do niedzieli)
bobby-x - 1 nocleg (z soboty na niedzielę) - chyba że pisząc "drugą noc" miał na myśli nie drugą noc zlotu jako takiego, tylko że spędzi na zlocie najpierw pierwszą noc, a potem i drugą
lady z bratem - jeśli przyjedzie, to może znowu przywiozę gitarę...
TStudent - prawdopodobieństwo udział rośnie ze zlotu na zlot, choć chyba wolniej niż inflacja...
I jeszcze dodatkowa informacja, że
JaŚ i
Zuzia akurat w terminie zlotu będą na wojażach, więc znowu nie zawitają do Emowa. Szkoda...