To czekam na hat-tricka za tygodni 28.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale piszę u utworze, a nie o słuchaczach. Czy jak piszę cokolwiek o utworze negatywnie lub pozytywnie to obrażam tych, którzy go lubią lub nie.jollyroger72 pisze: ↑pt wrz 06, 2019 7:39 pm Kajman, NIE INTERESUJE MNIE, co TY uważasz. Liczą się słowa. A tymi czasami szafujesz.
Bo jest to utwór (podobnie jak poprzedni), którego nie jestem w stanie słuchać. Jest w klimatach Chopina, którego muzyka jest dla mnie potwornym koszmarem.
31 The Beatles - Something (2019 Mix)
Ale kobiety już rozegrały półfinały (dzisiaj już nie grają). W finale Williams i Aandreescu. Tymczasem Kolumbijczycy obronili tytuł sprzed roku
Mam nadzieję, że zrobi dużą karierę i nie będzie z powtórki z tego, co miała jej rodaczka (i poprzedniczka w pierwszej dziesiątce rankingu), która pojawiła się nagle, dotarła do miejsca piątego w rankingu, a potem szybko stamtąd wypadła i wciąż nie może wrócić do dawnej formy.
Voilà.
Podobno się nim za bardzo nie zachwyca. W przeciwieństwie do mnie i... brata kajmana.
No właśnie przydałoby się te wszystkie dodatkowe pozycje dodać do bazy... Aaaa, trzeba w końcu zachęcić JackaTStudent pisze: ** - wpisałbym awans z 53, ale to nie wchodzi w zakres P.
No tak, mi się choć odrobinę podoba, to Lady od razu mnie - za mało bluesa, haha.TStudent pisze: Podobno się nim za bardzo nie zachwyca. W przeciwieństwie do mnie i... brata kajmana.
Głosowała zapewne z innego powodu, bo jak od razu było wiadomo, ta bluesmanka ma bardzo duży potencjał na wysoki debiut. Nawet przez chwilę myślałem, że pominie P., tak jak trzy inne dzisiejsze nowości.