Czy pamięta ktoś taki zespół Fading Colours? Gdzieś w okolicach 1993 roku mieli na Liście Trójki taki kawałek "Czarny koń". Może ktoś z Was ma to nagrane? Ja mam tylko wersję angielską ("Black horse") w teledysku a bardzo mi się podoba wersja polska.
Pozdrawiam!
Wojtek
Wczoraj nie miałem czasu na szukanie, bo cały wieczór "męczyłem się" z tworzeniem topu Pink Floyd, więc proszę o cierpiwość. Na razie zastanawiam się gdzie może być ta piosenka, tzn na jakiej płytce.
"Czarny koń" już dostępny na moim chomiku Trochę musiałem się naszukać.
To była jedna z pierwszych piosenek, które zapamiętałem liście Trójki. Mimo że ciągnęła poczekalnię, do dziś ją pamiętam, a swego czasu również szukałem tego kawałka. Dzisiaj brzmi równie świetnie.
czesio1 pisze:Ja mam tylko wersję angielską ("Black horse") w teledysku a bardzo mi się podoba wersja polska.
A mnie z kolei bardzo się podoba wersja angielska (która swego czasu dała się zauważyć na rynku niemieckim), której mam jedynie fragment na kasecie nagrany . Czy ktoś ma może w całości?
Strzeż się tych miejsc chętnie bym sobie odświerzył - ktoś niedawno udostępniał, ale mam problem z odtworzeniem tego formatu - gdyby ktoś był uprzejmy zapodać w mp3 lub wma ...