Może jednak miałem nosa, kiedy napisałem, że poprowadzi go neon.kaGary pisze:No to jak trwa już ten top, czy nie?
Nasz top Myslovitz
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
zdaję sobie sprawę że to nie jest właściwe miejsce na to pytanie, ale próbowałem już kiedyś w odpowiednim dziale i cisza - dlatego zapytam tutaj
czy ktoś posiada i zechciałby się podzielić nagraniem "Objazdowe nieme kino" grupy Perfect, ale w wykonaniu zespołu Myslovitz ?
był kiedyś taki program w telewizorni "Muzyka łączy pokolenia" - występowały tam dwie grupy - jedna stara, druga nowa - i opowiadali sobie jak to było kiedyś a jak jest dzisiaj, a na koniec starzy grali swoją wersję jakiegoś utworu młodych i odwrotnie
Perfect zagrał "Peggy Brown" - zerżnęli z Rojka i Spółki po prostu, a Myslovitz zrobił z "ONK-a" cudeńko po prostu
nie widziałem tego na żadnym oficjalnym wydawnictwie, być może ktoś z Was ma to nagrane z tv ... ?
pozdrawiam
Emil
czy ktoś posiada i zechciałby się podzielić nagraniem "Objazdowe nieme kino" grupy Perfect, ale w wykonaniu zespołu Myslovitz ?
był kiedyś taki program w telewizorni "Muzyka łączy pokolenia" - występowały tam dwie grupy - jedna stara, druga nowa - i opowiadali sobie jak to było kiedyś a jak jest dzisiaj, a na koniec starzy grali swoją wersję jakiegoś utworu młodych i odwrotnie
Perfect zagrał "Peggy Brown" - zerżnęli z Rojka i Spółki po prostu, a Myslovitz zrobił z "ONK-a" cudeńko po prostu
nie widziałem tego na żadnym oficjalnym wydawnictwie, być może ktoś z Was ma to nagrane z tv ... ?
pozdrawiam
Emil
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Myślę, że Neonka, która aż pali się do prowadzenia tego Topu, będzie miała wkrótce trochę roboty przy tym Topie.Aro pisze:Mateuszu co z tym "netem"? Dasz rade poprowadzić ten top?mateusz15 pisze:No to na razie sie wstrzymujemy z tym topemSpróbuję w kolejnym miesiący, bo na jesieni nie bedę mial dostępu do neta codzinnie
Życzę powodzenia.
Re: Nasz top Myslovitz
Przydałoby się ustalić czy głosujemy tak jak napisał Mateusz na 15 piosenek, czy też na 10.mateusz15 pisze:* Głosujemy na 15 utworów
No może ultimatum to zbyt mocne słowo, ale pw do niego zostanie wysłane i pozostaje nam czekać.neon.ka pisze:odezwę się w tym temacie, jak minie czas ultimatum danego Mateuszowi
Teoretycznie istnieje możliwość, że jeżeli mateusz15 ma w obecnej chwili jakieś problemy to możemy wrzucić następny top, a z Myślowcem trochę poczekać, ale nie wiem czy to dobry pomysł.
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Przepraszam bardzo za brak wypowiadania się w tym temacie.
Jezli neonka ma możliwość i chęć to niech się zajmie tym topem, ja bym mógł za jakies 2tygodnie dopiero. Wydaje mi się, że bez sensu zwlekać, jeżeli ktoś inny moze i chce się zając. Więc jak nie ma problemów to niech neon.ka poprowadzi ten top.
Ja oczywiscie z checia wezme w nim udział
Jezli neonka ma możliwość i chęć to niech się zajmie tym topem, ja bym mógł za jakies 2tygodnie dopiero. Wydaje mi się, że bez sensu zwlekać, jeżeli ktoś inny moze i chce się zając. Więc jak nie ma problemów to niech neon.ka poprowadzi ten top.
Jeśli neon.ka może, to teraz tylko ustalamy zasady (zakładamy nowy temat?), bo te które widnieją na pierwszej stronie (głównie termin) jest nie do zaakceptowaniamateusz15 pisze:Przepraszam bardzo za brak wypowiadania się w tym temacie.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
no dobrze, to ja mogę się tym zająć, natomiast moja propozycja jest taka, by zacząć w najbliższą sobotę, bo trwa jeszcze top Pink Floyd, a chciałam przeforsować termin zamknięcia topu Myslovitz na 22 listopada (taki chciałabym sobie zrobić prezent urodzinowy
), więc żeby nie było za długo, to zaczekałabym jeszcze kilka dni.
co Wy na to?
co Wy na to?
-
nastoletni_duch
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
-
nastoletni_duch
- Kontakt:
No fakt. Ja odczytałem na odwrót czyli że 2 dni później macie urodziny. A tak to faktycznie jesteście Skorpionami, a neon.ka też może być Skorpionem, ale to zależy o której godzinie się urodziła i jaka jest reszta z dzielenia roku jej urodzenia przez 4.Tomekk pisze:ja jestem skorpionem![]()
i chyba 1981 też
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
przede wszystkim to ja w ogóle nie zwracam na to uwagi, znaki zodiaku to dla mnie tylko potencjalne niebezpieczeństwo uzależnienia się kogoś od tego, co przeczyta w gazecie i wszystkiego co z tego wynika...kajman pisze:A tak to faktycznie jesteście Skorpionami, a neon.ka też może być Skorpionem, ale to zależy o której godzinie się urodziła i jaka jest reszta z dzielenia roku jej urodzenia przez 4.
no ale jak się rodziłam to mówili że ja skorpion. teraz by wypadło, że strzelec.
1981 pisze:dla mnie top będzie prezentem 2 dni po niej
a, no to dobrze, bo już mi się zaczęło wydawać, że skoro obydwaj macie urodziny 2 dni przede mną, to sprawiedliwie byłoby w związku z tym zakończyć 21 listopada. a tak to 22 nadal wypada w samym środku.Tomekk pisze:ahaa dla mnie dwa dni przed nią (20.11)
-
nastoletni_duch
- Kontakt:
Przede wszystkim horoskopy gazetowe nie mają nic wspólnego z astrologią, więc przejmować się nimi zupełnie nie należy.neon.ka pisze:przede wszystkim to ja w ogóle nie zwracam na to uwagi, znaki zodiaku to dla mnie tylko potencjalne niebezpieczeństwo uzależnienia się kogoś od tego, co przeczyta w gazecie i wszystkiego co z tego wynika...kajman pisze:A tak to faktycznie jesteście Skorpionami, a neon.ka też może być Skorpionem, ale to zależy o której godzinie się urodziła i jaka jest reszta z dzielenia roku jej urodzenia przez 4.
no ale jak się rodziłam to mówili że ja skorpion. teraz by wypadło, że strzelec.
A ze znakiem zodiaku jest tak, że Słońce wchodzi w ten znak każdego roku o innej porze. Przy czym co 4 lata różnice są niewielkie, a wewnątrz czterolatki są 3 zmiany o 6 godzin i 1 o 18 w drugą stronę.