GregF pisze:W końcu mogę się zameldować po raz pierwszy w sobotę. Spadek "Stokrotki" na 30. (-1) aż tak bardzo mnie nie dziwi, bo to raczej muzyczny wygłup, który może śmieszyć tylko przez kilka pierwszych tygodni.
Dużo bardziej beznadziejny wygłup Halamy doszedł do 1 miejsca.
zbyszu pisze:Heh, to teraz sporo osób bedzie musiało sie wykręcac. Takie teksty poszły wczesniej (i tydzien temu) że ho ho
a niby przepraszam dlaczego?
czy to kto napisal tekst ma wplywac na to czy uwazam go za dno czy nie?
powrot do przypadku z "kwitkami"??
Nie da sie ukryc, ze nawet jesli uznamy, ze "Dobro" to tekst nienajlepszy mowiac oglednie, to Halina Poswiatowska jest jednak najlepsza (jedna z najlepszych) teksciarka sposrod autorow tekstow w dzisiejszym zestawieniu.
27 (-2). Jesień trwa w najlepsze i wcale jeszcze nie wchodzi w swoją brzydszą deszczowo-błotną fazę, ale Manics z tą piosenką pewnie pożegnamy za tydzień (12 tyg.) :-/.
Ostatnio zmieniony sob paź 27, 2007 8:19 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
A teraz utwór po przejściach - czyli "AutumnSong" Manic Street Preachers. Obawiam się, że to koniec...
Ale tak między Bogiem a prawdą, tekst niespecjalnie wyszukany (i niespecjalnie DŁUGI...)
szakal35 pisze:[
Nie da sie ukryc, ze nawet jesli uznamy, ze "Dobro" to tekst nienajlepszy mowiac oglednie, to Halina Poswiatowska jest jednak najlepsza (jedna z najlepszych) teksciarka sposrod autorow tekstow w dzisiejszym zestawieniu.
Ot, zwyczajnie nie pasuje do konwencji Listy Przebojów. Sam Radek ma bardzo dobre intencje. Pamięta ktoś "Most w Awignon" (czy jak to sie tam pisze)???
Ale co tam: czasem nas napadają KoszMarki Nas - nie Artystów, tekściarzy czy Muzyków...Zresztą mamy argument demokracji: GŁOS
Bye - ja nadal w Świątecznej
Ostatnio zmieniony sob paź 27, 2007 8:21 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
Ech, zaczyna to samo, co mnie tak draznilo u Niedzwieckiego - mianowicie niepodawanie pozycji z poprzedniego tygodnia i liczby tygodni, chocby raz, czy to na poczatku, czy zwrotnie
25 (-10). Na taki spadek czekałem . W przeciwieństwie do poprzedników, Maroon 5 po tylu tygodniach spędzonych na wyrost w czołówce pożegnam bez żalu (20 tyg.) .
szakal35 pisze:[
Ot, zwyczajnie nie pasuje do konwencji Listy Przebojów. Sam Radek ma bardzo dobre intencje. Pamięta ktoś "Most w Awignon" (czy jak to sie tam pisze)???
Pocztówka z Avignon. Piękne
A Maroon faktycznie dużo w dół. Niestety, następcy brak...