szakal35 pisze:rozmawiałem dziś z fanką Radka i powiedziała mi że w dużej mierze płyta opiera się na tekstach Poświatowskiej- życzliwie nie sprawdzilem czy to ona wykula "Dobro".
Tak to tekst Poświatowskiej, ale inaczej słychać jak ... sie czyta a inaczej jak śpiewa Radek
Heh, to teraz sporo osób bedzie musiało sie wykręcac. Takie teksty poszły wczesniej (i tydzien temu) że ho ho
Do nasłuchania - kawa wypita - Wyborcza otwarta juz na stronach Kultury - a w radełku - Stokrotka - nawet moj Szef zareagował kiedys: "Co to za utwór? Co to za radio?" Hehe
W końcu mogę się zameldować po raz pierwszy w sobotę. Spadek "Stokrotki" na 30. (-1) aż tak bardzo mnie nie dziwi, bo to raczej muzyczny wygłup, który może śmieszyć tylko przez kilka pierwszych tygodni.
ja dziś wiecej w kuchni siedze przy Radiu niż na forum...
produkuje sok z pigwy, może ktoś chciałby spróbować?
jeszcze nie gotowy, ale świetnie pachnie
ostatnie miejsce dla mnie to żadne zaskoczenie, bo "Stokrotka" jest po prostu kiepska. Na koncercie pewnie to świetnie wypada, ale częściej w radio już nie
29 (+1). Coraz dłuższe oswajanie się z zawartością nowej płyty Gahana wypada na jej korzyść i nie inaczej jest z "Kingdom", chociaż to wcale nie jest jej najmocniejszy punkt .
szakal35 pisze:rozmawiałem dziś z fanką Radka i powiedziała mi że w dużej mierze płyta opiera się na tekstach Poświatowskiej- życzliwie nie sprawdzilem czy to ona wykula "Dobro".
Tak to tekst Poświatowskiej, ale inaczej słychać jak ... sie czyta a inaczej jak śpiewa Radek
Heh, to teraz sporo osób bedzie musiało sie wykręcac. Takie teksty poszły wczesniej (i tydzien temu) że ho ho
A dlaczego? Przecież i Poświatowskiej mogło zdarzyć się coś słabszego. Chociaż ja w text nie zdołałem się wsłuchać, bo muzyka mnie dobijała zbyt mocno, więc nie wiem do końca, czy mi się podołał czy nie.
28 (N). Wybrałem się dwa dni temu na występ Ani Marii w gdańskim Parlamencie i nie żałuję . Po tym koncercie na "Zrób co możesz" też nadstawiam łaskawiej ucha .