Sławomir w zestawie? A czemu by nie?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Było 114 oraz Breakout na 264.8azyliszek pisze: ↑śr maja 01, 2019 7:29 pm W zeszłym roku było od 112 i było ok. Teraz znowu zmiana na gorsze - ehh. I jeszcze te Podsiadły i Organki w zestawieniu do głosowania - co to ma być? To już lepiej jakby Sławomira dali.
Jutro mam ok, bo w pracy mogę słuchać radia. Czyli będę słuchał TOPu i jeszcze mi za to zapłacą.Tylko że sobie nie popisze na forum - to jest pewien minus. Oby jak najwięcej dobrych piosenek zajęło jak najwyższe miejsca.

A mnie się podoba, że Redaktorzy zagrają coś nieoczywistego, np. Śmielej , nie miało szanszy na Top117.8azyliszek pisze: ↑śr maja 01, 2019 7:29 pm W zeszłym roku było od 112 i było ok. Teraz znowu zmiana na gorsze - ehh.
 Jak co niektórzy pewnie wiedzą zabrałem się do liczenia forumowego PTWC. Z tego co pamiętam obiecałem tutaj wyniki wkleić jakoś w okolicach dnia dzisiejszego. Niestety nie wyrobiłem się ze zliczeniem i poukładaniem wszystkich głosów. Postaram się to zrobić w ten weekend, jeśli jednak nie dam rady, to na pewno wyniki wrzucę tutaj w przyszłym tygodniu (bliżej jego końca niż początku). Pozdrawiam i przepraszam za zaistniałe okoliczności...
 Jak co niektórzy pewnie wiedzą zabrałem się do liczenia forumowego PTWC. Z tego co pamiętam obiecałem tutaj wyniki wkleić jakoś w okolicach dnia dzisiejszego. Niestety nie wyrobiłem się ze zliczeniem i poukładaniem wszystkich głosów. Postaram się to zrobić w ten weekend, jeśli jednak nie dam rady, to na pewno wyniki wrzucę tutaj w przyszłym tygodniu (bliżej jego końca niż początku). Pozdrawiam i przepraszam za zaistniałe okoliczności...Skoro nie ma w zestawie nie ma Jak się masz kochanie, Daj mi ten noc i Jest ciemno, to tym bardziej Sławomira być nie powinno.
Kurturanie zdecydowanie nie, ale jakbyś zaczął pisać kulturalnie to pewnie nie byłoby zastrzeżeń.
to kiedy można się spodziewać wyników?kacper94 pisze: ↑czw maja 09, 2019 2:47 pm WitajcieJak co niektórzy pewnie wiedzą zabrałem się do liczenia forumowego PTWC. Z tego co pamiętam obiecałem tutaj wyniki wkleić jakoś w okolicach dnia dzisiejszego. Niestety nie wyrobiłem się ze zliczeniem i poukładaniem wszystkich głosów. Postaram się to zrobić w ten weekend, jeśli jednak nie dam rady, to na pewno wyniki wrzucę tutaj w przyszłym tygodniu (bliżej jego końca niż początku). Pozdrawiam i przepraszam za zaistniałe okoliczności...
Właśnie, co do wyników to jeśli znajdę czas usiąść dzisiaj wieczorem do komputera to będą one dzisiaj, a jeśli nie no to powinny być jutrokrzychu78 pisze: ↑wt maja 21, 2019 1:48 pmto kiedy można się spodziewać wyników?kacper94 pisze: ↑czw maja 09, 2019 2:47 pm WitajcieJak co niektórzy pewnie wiedzą zabrałem się do liczenia forumowego PTWC. Z tego co pamiętam obiecałem tutaj wyniki wkleić jakoś w okolicach dnia dzisiejszego. Niestety nie wyrobiłem się ze zliczeniem i poukładaniem wszystkich głosów. Postaram się to zrobić w ten weekend, jeśli jednak nie dam rady, to na pewno wyniki wrzucę tutaj w przyszłym tygodniu (bliżej jego końca niż początku). Pozdrawiam i przepraszam za zaistniałe okoliczności...

Początki, znaczy te końcowe pozycje dla mnie też są dziwne, im wyższa pozycja tym powinny być bardziej znane piosenki