Bardziej na wschód

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nieco zaciemniasz obraz
Tiaaa, tylko że w odtworzeniu, więc to żadna nowość. Oceniany jest cały kawałek, a nie fragment
Widzisz, bo ja mam takie samo wrażenie, gdy słucham bluesa.lady pisze:Eurowizję podglądam i mam wrażenie że wszystkie piosenki są tam grane na jedno kopyto
W takim razie gawiedź pozdrawia.FOXD pisze: Gawiedź jedynie
Nikt pozdrawia8azyliszek pisze:Nikt nie ogląda Eurowizji.
Czyli rozumiem, że słuchasz tylko tych, którzy są obecnie na topie? To polecam brytyjską listę singli tudzież Billboard.FOXD pisze:Nie rozumiem tego nagłego promowania przez redakcję Dido. Jakbyśmy się cofnęli 10 lat wstecz. I ta słabiutka dzisiejsza piosenka dnia. A ludzie po prostu Dido już nie słuchają. To była jednosezonowa Gwiazdeczka. Lana Del Ray to samo.
No... Spodziewałem się jakieś wynudzającej alternatywy, a jest całkie, całkiem!temik3 pisze:No to Lechu pojechał po bandzie.
Zabrzmiałeś jak dziecko, które właśnie zwinęlo opakowanie czekoladek z szafkitemik3 pisze:Myślę, że maaaaało.
Cóż, ale ta piosenka Florence sama w sobie dośc bezbarwna, więc... Wcale się nie dziwię.8azyliszek pisze:Fak - 3 nowości. I Polska i Florence moga spaść, bo chamsko nie głosujecie.
Hah, ja kiedyś zrobiłem odwrotny błąd. Problem w tym... że było to w indeksie i dotyczyło mojego wykładowcy. I jeszcze później koleżanka wzięła indeks do wpisania oceny i poprawiał to przy niej - podwójny obciachDarekM pisze:Witam. Ja tylko poproszę o poprawienie nazwiska prowadzącego.
Pozwolę się nie zgodzić co do pierwszej płyty, "Shake It Out" i ewentualnie Tureka.FOXD pisze: Kawałki Florki nigdy nie były nawet dobre, a co dopiero .... świetne
No, jest ta pozycja trochę zaskakująca; niestety, podejrzewam duży wpływ fanklubu...Dx2 pisze:10 lat od ostaniego Top 20!!!!
No generalnie Cię tu nie widać, gdy Pet Shop Boys nie ma na liście ;]Dx2 pisze:Dobrze, że mnie nie widać.
Nie ma to jak dystans do siebieDx2 pisze:Ostatnio w 478 " How Can You Expect to Be Taken Seriously?"
"Zaledwie".8azyliszek pisze: Tylko Kazika nie ma już z nami.Zaledwie 25 tygodni.
prz_rulez pisze: ↑pt maja 17, 2019 9:23 pmCzyli rozumiem, że słuchasz tylko tych, którzy są obecnie na topie? To polecam brytyjską listę singli tudzież Billboard.FOXD pisze:Nie rozumiem tego nagłego promowania przez redakcję Dido. Jakbyśmy się cofnęli 10 lat wstecz. I ta słabiutka dzisiejsza piosenka dnia. A ludzie po prostu Dido już nie słuchają. To była jednosezonowa Gwiazdeczka. Lana Del Ray to samo.
A akurat wokół Dido w Polsce jakiś tam szum jednak jest.
No, aż sprawdziłem i faktycznie - Lindemann pochodzi z Lipska, czyli z dawnego NRD8azyliszek pisze: Jako radiofan bardzo mi się podoba ten tekst. Pasuje do starej Trójki.
Wybacz, miał być oczywiście cytat 8azyliszka.FOXD pisze:Rozumiem, że to błąd, a nie jakaś manipulacja tekstami ?