kajman pisze:Jeden to te dziury, a drugi to np. Running up that hill czy Goodbye.
1. dziury. A może się również zdarzyć tak, że dziury powstaną poprzez mniejszą liczbę głosujących i wypadnięcie albumu. Tak może się zdarzyć? Może. A jeśli teoretycznie może się zdarzyć dziura między dwoma singlami to ... w czym problem. Pojawia się symbol RE przy tytule i już. Tak dzieje się w przypadku sprzedaży albumów to czemu nie ma się dziać w przypadku naszego głosowania? Tym bardiej że osoby prowadzące swoje list nie mają nic przeciwko powrotom
2. Starsze utwory. A czemu takie albumy są bez sensu? Dla mnie bez sensu byłoby gdyby to było głosowanie na wszystkie bez wyjątku (ale oczywiście taki werdykt przyjmę z pokorą

, ale jeśli to ma związk z lp3 to w czym problem? To że płyta w przypadku np. GOODBYE pojawiła by się tylko na 2-3 tygodnie. To co? Z innymi też tak sie może zdarzyć!
No nic ja juz nic więcej raczej nie wymyślę aby kogoś przekonać

reasumując:
- forum lp3 - płyty powinny być powiązane z lp3
- starsze płyty są dobre na TopWszechczasów
- ktos pisał o kłamstwie

Wszystko zależy od przyjętych zasad. Jeśli miałyby być to nowe płyty wtedy starsze pomijasz w zestawie i już
Ja w każdym razie czekam na rozstrzygnięcie, które dla mnie nie ma większego znaczenia... Bo albo będę dawał swoją pierwszą 10-tkę, albo - w co już raczej nie wierzę że przejdzie ta wersja - będę wybierał płyty z utworami lp3. Starszych nie będę uwzględniał...
Chyba to już pisałem ale ... TO MA BYĆ TYLKO ZABAWA więc Adr może ustal termin zakończenia agitacjo-wyborów i do ... roboty/zabawy