8azyliszek pisze: ↑pt lut 01, 2019 8:55 pm
I gram w grę więc nie mam kiedy jeszcze oglądać.
Jak przestaniesz grać, to będziesz miał i czas oglądać, i zapewne kasę - jednak komputer ciągnie prąd, jak to babcia mówiła.
ja też sobie czasami w coś pogrywam ale mnie nie wciąga i nie mam na to czasu, maks. 15 minut dziennie, ostatnio pogrywam w GTA V, ostatnio bardzo miła niespodzianka, jeżdzę sobie samochodem po mieście między jednym i drugim zabójstwem a z autoradia w grze rozbrzmiewa Roundabout zespołu Yes, aż musiałem zatrzymać samochód i posłuchać do końca nie spodziewałem się takiej ścieżki dźwiękowej w takiej grze
kajman pisze: ↑pt lut 01, 2019 8:57 pm
I myślę, że Archive pominie, bo gdyby nie weszło do poczekalni to byłby zaskok.
A dla mnie wcale. Przecież to doskonały gniot. Ustaliliśmy to z lady
Pod tym gniotem też bym się podpisał
Widząc, że pojawił się w nowościach, przemknęła mi myśl, że pewnie zjawi się ktoś w trakcie notowania i egzaltacyjnie rzuci coś w stylu: "kolejny Archive do TWC"
adrianec pisze: ↑pt lut 01, 2019 9:01 pmbardzo kibicowałem Asi Bibi, yupiiii!!! bardzo się cieszę, że uwolniono ją z tej gehenny!
Jak wielu katolików na świecie. Prześladowania religijne czy właściwie jakiekolwiek to przykra sprawa. Bardzo.
A jak do tego dochodzi nie tylko mowa nienawiści, ale nienawistne czyny łącznie z katowaniem na śmierć to... no cóż... ja tego nie pojmuję.
LokiWawa pisze: ↑pt lut 01, 2019 9:14 pm
Domagale chętnie bym już podziękował. Pan Marek zdradził już jednego wypadkowicza, a drugim będzie (oby) Sławek Uniatowski solo.
FOXD pisze: ↑pt lut 01, 2019 9:11 pm
@Bazyl
Pochwal sie w co tak "ciupiesz" (granie) skoroa tak Cię pochłania ?
A Ty się pochwal, czy DinoTop słuchałeś ?
Hehehe, niestety nie, bo ... Była żałoba 2 tyg. temu, a tydzien temu byłem w rozjazdach całą sobotę Może jutro, bo będę raczej miał dostęp do komputera
FOXD pisze: ↑pt lut 01, 2019 9:11 pm
@Bazyl
Pochwal sie w co tak "ciupiesz" (granie) skoroa tak Cię pochłania ?
Total War Warhammer. Uwielbiam serię Total War i godzinami siedzę przy każdej części.
@TStudent
Ja bym bardzo chętnie dalej chodził do kina i zaliczył w 2019 nawet więcej niż 200 filmów które widziałem w 2018. Tylko że w Gdańsku zamknęli jedyne Cinema city. A żadne inne kino (Helios, Multi), nie ma abonamentu. A 20 zł za jeden bilet płacić codziennie nie będę przecież, bo mam inne wydatki. Została mi tylko plaża brudnopiaskową i Bałtyk śmierdzący ropą naftową. Bardzo nie lubię tego miasta - jest mocno przereklamowane. Można tu przyjechać na dzień, dwa, zobaczyć parę zabytków i wyjechać. Ale żyje się tu ciężko.
Kajman, ludzie jeszcze nie znają Archive, utwór jest długi, ale kto wie co się stanie w przyszłym tygodniu.
Sam jeszcze się z tym kawałkiem nie oswoiłem do końca.
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2019 9:28 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
z pobieżnych przesłuchań spodobało mi się Killers, Zalewski i Archive całkiem niezłe, a wracając do dyskusji nad Archive, lady przez "rapy" w drugiej części utworu nawet nie zauważyła, że ten utwór ma całkiem wyrażny klimat bluesowy, zwłaszcza w pierwszej części