O, i tak trzymaj, to może i blues Ci się kiedyś spodoba

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
speaknoevil666 pisze: ↑pt sty 04, 2019 9:54 pm KOLEŻANKA ZAPYTAŁA SIĘ: MNISI BUDDYJSCY WYDALI PŁYTĘ?
Kaczkowski kiedyś prezentował Bonsmassę live w utworze Tea For One LZ i od razu mi się spodobał. Takie covery to mogą być.
zapewne masz na myśli rap, disco i hip hop, też uważam, że to zdecydowanie niedoceniane gatunki w Trójce
Nie wiem, jaką stosujesz terminologię, ale według mojej terminologii byłby to wynik skrajnie wysoki:
o, to świetne propozycje, najbardziej oczywiście doceniam Porcupine, ale akurat wszystkie inne utwory także znam i popieramspeaknoevil666 pisze: ↑pt sty 04, 2019 10:09 pm zapewne koncepcja dodawania utworów przez radiosłuchaczy ma coś wspólnego z potrzebą modernizacji TWC mimo to u mnie miks XX z XXI:
FRANK SINATRA - OL' MAN RIVER
PORCUPINE TREE - ANESTHETIZE
THE WHO - BABA O'RILEY
ZZ TOP - BLUE JEANS BLUES
B.BKING ERIC CLAPTON - RIDING WITH KING
B.BKING - WHY I SING THE BLUES
Miło mi.santosz pisze: ↑pt sty 04, 2019 10:13 pmo, to świetne propozycje, najbardziej oczywiście doceniam Porcupine, ale akurat wszystkie inne utwory także znam i popieramspeaknoevil666 pisze: ↑pt sty 04, 2019 10:09 pm zapewne koncepcja dodawania utworów przez radiosłuchaczy ma coś wspólnego z potrzebą modernizacji TWC mimo to u mnie miks XX z XXI:
FRANK SINATRA - OL' MAN RIVER
PORCUPINE TREE - ANESTHETIZE
THE WHO - BABA O'RILEY
ZZ TOP - BLUE JEANS BLUES
B.BKING ERIC CLAPTON - RIDING WITH KING
B.BKING - WHY I SING THE BLUES